ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μήνυμα στήριξης Αλαφούζου σε Φερέιρα μέσω Κατσουράνη

Μήνυμα στήριξης Αλαφούζου σε Φερέιρα μέσω Κατσουράνη
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος, με την απόφασή του να "τελειώσει" τον Κώστα Κατσουράνη, ξεκαθαρίζει ουσιαστικά πως ο Ζεσουάλντο Φερέιρα έχει την πλήρη στήριξή του και δεν πρόκειται να αντικατασταθεί.

Την πλήρη στήριξή του στον Ζεσουάλντο Φερέιρα έκανε προφανή ο Γιάννης Αλαφούζος, μετά την απόφασή του να διακοπεί η συνεργασία με τον Κώστα Κατσουράνη.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε στην προπόνηση της Τετάρτης στους άλλους ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" την απομάκρυνση του διεθνή μέσου, επισημαίνοντας πως έχει παράπονα και από άλλους παίκτες.

Γεγονός το οποίο σημαίνει πως στο μυαλό του Γιάννη Αλαφούζου υπάρχει μία ιεραρχία, όπου ο Πορτογάλος προπονητής είναι ξεκάθαρα πάνω από τους ποδοσφαιριστές.

"Καταρχήν θέλω να σας πω ότι σήμερα έφυγε ο κύριος Κατσουράνης από την ομάδα. Διακόψαμε τη συνεργασία μας και τις επόμενες ώρες θα υπάρξει ανακοίνωση, πιθανότατα από κοινού. Ήταν μια απόφαση της διοίκησης που πάρθηκε αργά το βράδυ και ουδείς άλλος τη γνώριζε. Έχω παράπονα και από 2-3 άλλους παίκτες αλλά δεν είναι της στιγμής να το συζητήσουμε.

Μέχρι τώρα υπάρχουν δύο Παναθηναϊκοί. Ένας με τη Μάδεργουελ και στο δεύτερο ημίχρονο με τη Μάλαγα και ένας ακόμη των υπολοίπων αγώνων που μας απογοήτευσε. Δεν θέλω να αισθάνεστε άγχος για τα αποτελέσματα. Θα είμαστε δίπλα σας. Πριν μια εβδομάδα είπα ότι είστε απλήρωτοι και το έκανα για να μοιραστώ το βάρος της ευθύνης και να σας δείξω ότι εμπράκτως συμμερίζομαι και αντιλαμβάνομαι τι συμβαίνει στην ομάδα. Είστε όλοι σας καλοί παίκτες, παίξτε το ποδόσφαιρο σας και μέσα στον ορίζοντα που έχουμε θέσει θα γίνουμε και πάλι μεγάλη ομάδα", είπε συγκεκριμένα ο πρόεδρος των "πρασίνων" .

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να γίνουν και άλλες αιφνιδιαστικές κινήσεις, αν δεν ακολουθήσουν οι παίκτες τη νοοτροπία που θέλει να περάσει ο ισχυρός άνδρας της ομάδας.

Όσον αφορά στην πλευρά του Κώστα Κατσουράνη, ο 32χρονος μέσος ενημερώθηκε το πρωί της Τετάρτης από τον Κώστα Ελευθεράκη ότι έπρεπε να μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ, διότι είχε ληφθεί η απόφαση να λυθεί το συμβόλαιο του το οποίο έληγε το καλοκαίρι του 2013.

Ο Κατσουράνης έδειξε έκπληκτος, αφού δεν ήταν ενήμερος και δεν το φανταζόταν καν, ενώ λίγο προτού αποχωρήσει από την Παιανία, πρόλαβε την άφιξη του Γιάννη Αλαφούζου και είχαν μία ολιγόλεπτη κουβέντα για τα αίτια του διαζυγίου. Κατόπιν, ειδοποίησε τον ατζέντη του και πήγε στο Μαρούσι, ώστε να συναντηθεί με τον Χρήστο Παναγόπουλο και να αναζητηθεί ο τρόπος της λύσης του συμβολαίου του και να διακανονιστούν η αποζημίωση και οι οφειλές του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ