ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μέχρι και 10 μεταγραφές ο Παναθηναϊκός

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΑΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΜΑΙΚΟΥ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΑΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΜΑΙΚΟΥ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει αρκετές προσθήκες στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, αλλά επείγεται για συγκεκριμένες κινήσεις μέχρι τον γ' προκριματικό του Europa League. Τι ισχύει με Στόιλκοβιτς, Αρμεντέρος, τρίτο φορ και εξτρέμ.

Ο Ιούνιος πέρασε ανεκμετάλλευτος για τον Παναθηναϊκό, απόρροια των οικονομικών προβλημάτων που δεν επέτρεψαν την επίτευξη συμφωνιών. Όμως, ο Ιούλιος άρχισε δυναμικά με την ανακοίνωση των μεταγραφών του Άλτμαν και του Κολοβέτσιο και με διαπραγματεύσεις με μεταγραφικούς στόχους για την κάλυψη άλλων θέσεων.

Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος για τον Παναθηναϊκό, αφού στις 27 Ιουλίου δίνει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, για τον γ' προκριματικό γύρο του Europa League. Οπότε, ειδικά στη μεσοεπιθετική γραμμή, ο Ουζουνίδης χρειάζεται αρκετούς ποδοσφαιριστές για να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που θα διεκδικήσει την πρόκριση.

Με τις αποχωρήσεις των Μπεργκ, Λέτο, Κλωναρίδη και Εμποκού και την περιθωριοποίηση των Μπουμάλ, Παναγιώτη Βλαχοδήμου και Ρινάλντι, οι διαθέσιμοι παίκτες είναι οι Μολίνς, Άλτμαν, Χατζηγιοβάνης και Πίσπας, ενώ ο Βιγιαφάνες θεωρείται αμφίβολος για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς λόγω τραυματισμού (οστικό οίδημα).

Επομένως, το ζήτημα είναι ποιοτικό και ποσοτικό... Πλην του Βιγιαφάνες, ο Παναθηναϊκός έχασε τους βασικούς Μπεργκ, Κλωναρίδη, Εμποκού και τον 12ο παίκτη του Λέτο, που έδινε λύσεις από τον πάγκο. Δεν είναι απλή υπόθεση να τους αντικαταστήσει, με τις προϋποθέσεις που ψάχνεται στις μεταγραφές.

ΟΙ ΔΥΟ ΑΜΕΣΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ

Η προτεραιότητα του Ουζουνίδη είναι να αποκτηθούν άμεσα τουλάχιστον ένας φορ και ένας εξτρέμ, ώστε να βγάλει τα δύο ματς των προκριματικών. Θα ήθελε να πρόκειται για τους βασικούς του, όμως το σημαντικό είναι να έχει επαρκή αριθμό ποδοσφαιριστών για την τακτική του.

Επιγραμματικά, ο σχεδιασμός του προπονητή του Παναθηναϊκού περιλαμβάνει 2 φορ, 3 εξτρέμ, 1 κεντρικό χαφ και 2 ακραίους μπακ-χαφ. Εάν προστεθούν οι 2 μεταγραφές που έχουν ανακοινωθεί, τότε το νούμερο φτάνει τις 10 προσθήκες. Βεβαίως, ίσως προκύψουν συγχωνεύσεις σε κάποιες θέσεις, λόγω της έλλειψης χρημάτων, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τις αποδεσμεύσεις και το κόστος των επόμενων συμφωνιών που θα πετύχει η ομάδα.

ΤΡΙΤΟΣ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ

Ο 25χρονος Σέρβος επιθετικός, Νίκολα Στόιλκοβιτς και ο 27χρονος Σουηδός επιθετικός, Σάμουελ Αρμεντέρος, παραμένουν στη λίστα του Μαρίνου Ουζουνίδη, αλλά η πρώτη επιλογή είναι άλλος ποδοσφαιριστής. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει εστιάσει σε στράικερ από το εξωτερικό και το όνομα του δεν έχει διαρρεύσει στον Τύπο. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως οι υποθέσεις των Στόιλκοβιτς και Αρμεντέρος εγκαταλείπονται. Αντίθετα, διατηρούνται ενεργές και ο Παναθηναϊκός πιστεύει πως όσο περνάνε οι μέρες, θα γίνουν πιο εφικτές. Πιο "κοντινή" θεωρείται η υπόθεση του εξτρέμ, χωρίς επίσης να έχει δημοσιοποιηθεί το όνομα του βασικού υποψήφιου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ