ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μετακινείται ο Βονόρτας από το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού

Μετακινείται ο Βονόρτας από το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Βονόρτας δεν θα συνεχίζει στο προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού, μετά από απόφαση του Γιάννη Αναστασίου και ενδέχεται να αξιοποιηθεί στο τμήμα σκάουτινγκ.

Σε άλλη θέση στο οργανόγραμμα του Παναθηναϊκού ενδέχεται να μετακινηθεί ο Γιάννης Βονόρτας, αφού πλέον δεν αποτελεί μέλος του προπονητικού επιτελείου. Ο παλαίμαχος αμυντικός απομακρύνθηκε με απόφαση του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος θα επιλέξει άλλον συνεργάτη.

Στον Βονόρτα προτάθηκε να αναλάβει χρέη σκάουτ και να παρακολουθεί υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Ακόμα, δεν έχει απαντήσει και αναμένεται να το κάνει μετά την επιστροφή της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για το δεύτερο συνεργάτη που αλλάζει ο Αναστασίου, μετά τον Παναγιώτη Αγριογιάννη, το συμβόλαιο του οποίου δεν είχε ανανεωθεί τον προηγούμενο Μάιο. Ο Βονόρτας είχε αναλάβει ρόλο βοηθού του Χουάν Ρότσα στην πρώτη ομάδα τη σεζόν 2012-2013, ενώ την ίδια σεζόν μετά την αποχώρηση του Φάμπρι, κοουτσάρισε μέχρι το μπαράζ κατάταξης με τη Skoda Ξάνθη.

Από το καλοκαίρι του 2013, τοποθετήθηκε στο πλευρό του Γιάννη Αναστασίου, ως δεύτερος βοηθός μετά τον Στιβ Ρούτερ. Ωστόσο, ο προπονητής του Παναθηναϊκού έκρινε ότι δεν είχε καλή συνεργασία και εισηγήθηκε την απομάκρυνση του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ