ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μέστο: "Εμείς δεν δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό"

Μέστο: "Εμείς δεν δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τζιαντομένικο Μέστο μίλησε στην Ιταλία και σε ιστοσελίδα που ασχολείται με τα θέματα της Τζένοα και αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό τονίζοντας ότι ο Αντρέα Στραματσόνι έδωσε και την ψυχή του για την ομάδα.

Η Τζένοα νίκησε την Γιουβέντους και οι Ιταλοί θυμήθηκαν τον Τζιαντομένικο Μέστο με τον άσο του Παναθηναϊκού να μιλάει σε ιστοσελίδα που ασχολείται με τα θέματα της πρώην ομάδας του τόσο για τον σύλλογο της Ιταλίας όσο φυσικά και για το τριφύλλι.

Μάλιστα ο Μέστο μίλησε και για τις τελευταίες εξελίξεις και την απομάκρυνση του Αντρέα Στραματσόνι υποστηρίζοντας πως ο Ιταλός τεχνικός τα έδωσε όλα και οι παίκτες του τριφυλλιού ήταν αυτοί που δεν έπαιξαν με βάση τις δυνατότητες τους.

Αρχικά είπε στην ιστοσελίδα ‘’pianetagenoa1893.net’’:

"Τα τελευταία νέα είναι ότι ο προπονητής απολύθηκε, ενώ είμαστε τρίτοι στο πρωτάθλημα, δύο πόντους από την δεύτερη θέση. Αυτό είναι όμως ένα έργο που έχω ξαναδεί. Εμείς οι παίκτες δεν δώσαμε το καλύτερο και ο προπονητής πλήρωσε το πιο ακριβό τίμημα παρ' όλο που έδωσε και την ψυχή του".

Και συνέχισε λέγοντας:

"Ήθελα πάντα πριν σταματήσω την καριέρα μου να ζήσω μία εμπειρία στο εξωτερικό και μου την έδωσε ο Παναθηναϊκός και ο κύριος Στραματσόνι".

Ενώ αναφέρθηκε και στην Ελλάδα σημειώνοντας:

"Ένα υπέροχο μέρος, ευκαιρία να μάθω μία νέα γλώσσα εκτός από τα αγγλικά, αλλά και μία διαφορετική κουλτούρα με πλούσια ιστορία. Το ποδόσφαιρο εδώ ταλαιπωρείται από πολλά προβλήματα, όπως αυτό της βίας, που έφερε την διακοπή μερικών αγώνων και αυτό είναι κρίμα. Όμως ο απολογισμός μου είναι οπωσδήποτε θετικός και είμαι πολύ ευτυχισμένος με αυτή την σημαντική επιλογή".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ