ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μέσα ο Πετρόπουλος, εκτός ο Βύντρα

Μέσα ο Πετρόπουλος, εκτός ο Βύντρα
INTIME SPORTS

Χωρίς τον Βύντρα οριστικά θα παραταχθεί με την ΑΕΚ ο ΠΑΟ ενώ στα πλάνα του Φερέιρα προστέθηκε ο Πετρόπουλος. Αποθέωση "Κάρα" μετά από γκολ.

Δύο 24ωρα πριν ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει μια λύση έξτρα στα πλάνα του.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Πετρόπουλος επανήλθε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή προκειμένου να υπάρχει ένας "καθαρόαιμος" επιθετικός στον πάγκο.

Και αυτό γιατί θεωρείται δεδομένο πως η ενδεκάδα της Τούμπας δεν πρόκειται να αλλάξει σύμφωνα με όσα δείχνει και σκέφτεται για την ώρα ο Πορτογάλος τεχνικός των "πράσινων".

Σε αντίθεση με τον Πετρόπουλο, εκτός μάχης οριστικά τέθηκε ο Λουκάς Βύντρα. Ο διεθνής αμυντικός για μια μέρα ακόμα έκανε ατομικό και δεν προλαβαίνει να δώσει το παρών στο αθηναϊκό ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των "πράσινων" δεν υπολογίζει παράλληλα και τον Ρούντολφ, που προπονήθηκε ατομικά μαζί με τον Χριστοδουλόπουλο, αλλά και τον Τοτσέ, ο οποίος υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Σκόραρε και αποθεώθηκε ο "τυπάρας"

Σε ότι αφορά την προπόνηση αξίζει να πούμε πως στο "οικογενειακό" διπλό εκτός του γεγονότος ότι ο Σεμπαστιάν Λέτο συνεχίζει να βρίσκει δίχτυα κα μάλιστα σημειώνοντας δύο γκολ στα τρία της ομάδας του, δείχνοντας να διανύει μια εξαιρετική κατάσταση, οι "πράσινοι" αποθέωσαν την Πέμπτη τον Γιώργο Καραγκούνη.

Συγκεκριμένα, ο "τυπάρας" πέτυχε ένα γκολ που μόνο ο ίδιος ξέρει να πετυχαίνει παίζοντας με τον αναπληρωματικούς ωστόσο τον αποθεώσαν όλοι οι παίκτες αφού "κρέμασε" από μακριά τον Καπίνο (ένα γκολ που θύμισε αυτό που είχε βάλει στον Χαλκιά στην Τούμπα στα πλέι οφ πριν μερικά χρόνια).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ