ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μέντες: "Πρώτη φορά που θα παίξω σε ένα τέτοιο ματς"

Μέντες: "Πρώτη φορά που θα παίξω σε ένα τέτοιο ματς"
INTIME SPORTS

Ο Μέντες περιμένει πως και πως να έρθει το Σάββατο και να δώσει το παρών στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό καθώς υποστήριξε ότι παρά τα 400 ματς που έχει δώσει στην καριέρα του ποτέ ξανά δεν έχει αγωνιστεί σε ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι.

Χαρούμενος για τη νίκη-πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του Εργοτέλη ήταν ο Νταβίντ Μέντες ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε περισσότερο για το ντέρμπι στο οποίο θέλει τόσο πολύ να αγωνιστεί χαρακτηρίζοντας το ως το σημαντικότερο ματς της καριέρας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: "Πετύχαμε αυτό που θέλαμε, δηλαδή να πάρουμε την πρόκριση. Με μια δεύτερη νίκη μέσα σε λίγες ημέρες επί του Εργοτέλη που είναι μια καλή ομάδα.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποια προβλήματα αλλά δεν απειληθήκαμε σοβαρά. Στο δεύτερο το γρήγορο γκολ μας βοήθησε να πάρουμε την πρόκριση".

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Είμαι 31 ετών έχω παίξει πάνω από 400 παιχνίδια στην καριέρα μου, αλλά είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ σε τόσο σημαντικό ματς. Έχω ακούσει πολλά έχω δει και σε κάποια βίντεο την ατμόσφαιρα που δημιουργείται και το πάθος που υπάρχει.

Πάμε να παίξουμε σαν ομάδα να είμαστε ενωμένοι για να πάρουμε τη νίκη. Όπως έχω ξαναπεί δεν το έχω ξαναζήσει αυτό που συμβαίνει αυτό με τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Παίζουμε στο σπίτι μας, τους χρειαζόμαστε, είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ στην προσπάθεια μας να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ