ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Ζέκα η προπόνηση του Παναθηναϊκού

Με Ζέκα η προπόνηση του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ζέκα ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε την Παρασκευή και πήρε μέρος στην προπόνηση του Σαββάτου. Αποφόρτιση έκανε ο Λέτο.

Μόνο μια μέρα έλειψε τελικά από τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού ο Ζέκα καθώς ο Πορτογάλος το Σάββατο έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε βρέθηκε στο "Γ. Καλαφάτης" και προπονήθηκε κανονικά μαζί με τους συμπαίκτες.

Στην προπόνηση μετείχαν για δεύτερη συνεχόμενη μέρα και οι Χουλτ, Εμποκού έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα που είχαν τις προηγούμενες μέρες ενώ ο Λέτο ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τελάντερ, Κουλιμπαλί.

Η προπόνηση περιελάμβανε ζέσταμα, παιχνίδι με πάσες, τελειώματα και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Το ρεπό και η φωτογραφία του Δώνη

Εν τω μεταξύ ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του την Κυριακή καθώς ο 48χρονος δεν γνωρίζει πότε θα γίνει η έναρξη των play off και ήθελε να δώσει κάποιες επιπλέον ανάσες στους ποδοσφαιριστές. Ο Ουζουνίδης θα γυμνάσει ξανά τους παίκτες του Παναθηναϊκού την Δευτέρα το απόγευμα.

Από την Πέμπτη στις προπονήσεις του τριφυλλιού μετέχει και πάλι ο Χρήστος Δώνης με τον έμπειρο μέσο να είναι ιδιαίτερα χαρούμενος και να ανεβάζει το Σάββατο φωτογραφία μέσα από τα αποδυτήρια μαζί με τον Ζέκα και φυσικά με το τριφύλλι στο στήθος.

Με Ζέκα η προπόνηση του Παναθηναϊκού
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ