ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Χίλιεμαρκ, Μουνιέ στην ενδεκάδα ο Παναθηναϊκός

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΟΝΙ ΜΟΥΝΙΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ . (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
Μουνιέ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε για το αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού τους Χίλιεμαρκ και Μουνιέ αφήνοντας στον πάγκο τον Καμπέσας.

Τόσο ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ όσο και ο Άντονι Μουνιέ βρίσκονται στην αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα εκτός έδρας.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε να δώσει θέση βασικού και στους δυο αφήνοντας στον πάγκο τον Καμπέσας καθώς επέλεξε να έχει στο αρχικό σχήμα τον Λουντ. Στον πάγκο βρίσκεται ο Ινσούα, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Σιλά.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Βλαχοδήμο, Γιόχανσον, Κουτρουμπή, Κολοβέτσιο, Χουλτ, Κουρμπέλη, Χίλιεμαρκ, Μουνιέ, Λουντ, Λουτσιάνο και Τσάβες.

Στον πάγκο θα είναι οι: Διούδης, Ινσούα, Σιλά, Δώνης, Άλτμαν, Καμπέσας, Μολίνς ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Κότσαρης, Χατζηγιοβάνης.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη διάταξη του τριφυλλιού αυτή αναμένεται να έχει ως εξής στο 4-4-1-1 που θα χρησιμοποιήσει ο Ουζουνίδης. Κάτω από τα γκολπόστ θα παίξει ο Βλαχοδήμος, στο δεξί άκρος της άμυνας θα είναι ο Γιόχανσον και αριστερά ο Χουλτ και το δίδυμο των στόπερ θα είναι οι Κολοβέτσιος, Κουτρουμπής.

Ως αμυντικοί χαφ θα αγωνιστούν οι Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ με τον πρώτο να παίζει περισσότερο ως αμυντικός χαφ και τον Σουηδό να έχει πιο δημιουργικό ρόλο. Οι Λουντ και Μουνιέ θα παίξουν στις δύο πτέρυγες της μεσαίας γραμμής με τον Λουτσιάνο να είναι μπροστά τους και τον Τσάβες στην κορυφή της επίθεσης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ