ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Βιγιαφάνιες και Μολέντο ο Παναθηναϊκός

Με Βιγιαφάνιες και Μολέντο ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα με τον Πανιώνιο τόσο τον Λούκας Βιγιαφάνιες όσο και τον Ροντρίγκο Μολέντο. Ο 48χρονος τεχνικός πήρε 22 παίκτες μαζί του και τελευταία στιγμή θα αποφασίσει για την 18άδα.

Τόσο ο Λούκας Βιγιαφάνιες όσο και ο Ροντρίγκο Μολέντο συμπεριλήφθηκαν από τον Μαρίνο Ουζουνίδη στην αποστολή ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο αλλά η παρουσία τους στο ματς δεν είναι δεδομένη.

Αυτό γιατί ο 48χρονος τεχνικός πήρε μαζί του 22 ποδοσφαιριστές και ουσιαστικά λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση της Λεωφόρου θα αποφασίσει αν θα έχει και τους δυο στην τελική 18άδα και αν θα τους χρησιμοποιήσει.

Το γεγονός βέβαια ότι συμπεριλήφθηκαν και οι δυο στην αποστολή είναι θετικό αλλά ο Ουζουνίδης θα περιμένει λίγες ώρες ακόμα ώστε να δει και την Κυριακή σε τι κατάσταση θα είναι για να πάρει την τελική του απόφαση.

Να σημειώσουμε ότι ο Βιγιαφάνιες τις δυο τελευταίες μέρες έκανε προπόνηση κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι 100% έτοιμος.

Όσο για τον Μολέντο το Σάββατο προπονήθηκε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του φορώντας την ειδική μάσκα για να προστατεύσει τη μύτη του που χτύπησε στο ματς με την ΑΕΚ, και το θέμα είναι κατά πόσο μπορεί να αγωνιστεί φορώντας αυτή τη μάσκα.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι από την προπόνηση του Παναθηναϊκού το Σάββατο απουσίαζε ο Εμποκού με άδεια ενώ ο Τελάντερ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Επίσης ιδιαίτερης αναφοράς χρίζει το γεγονός ότι στην 22άδα συμπεριλήφθηκε μετά από καιρό και ο Ρινάλντι ο οποίος δεν υπολογίζεται ενώ σε αντίθεση είναι εκτός ο Μπουμάλ ο οποίος όπως φαίνεται μετράει και αυτός μέρες στο τριφύλλι.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Τριφυλλιού με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης». Απουσίασε με άδεια ο Εμποκού ενώ ο Τελάντερ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα και στη συνέχεια έπαιξαν κορόιδο και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή στην οποία συμμετέχουν οι: Στιλ, Ο. Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέντο, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου, Λουντ, Ζέκα, Στάικος, Π. Βλαχοδήμος, Βιγιαφάνιες, Λέτο, Ρινάλντι, Ρέις, Χουλτ, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς, Πίσπας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ