ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Τζανδάρη, Πίσπα βασικούς ο Παναθηναϊκός

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Για ακόμη μια φορά ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με μια ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές κόντρα στην Ξάνθη. Διαβάστε ποια είναι τα πλάνα του Ουζουνίδη.

Ο Παναθηναϊκός δίνει έναν "τελικό" τη Κυριακή το βράδυ κόντρα στην Ξάνθη θέλοντας να βάλει τέλος σε ένα αρνητικό σερί συνεχόμενων αγώνων χωρίς νίκη καθώς και στο σερί που τον θέλει να μη κερδίζει εκτός Αθήνας.

Παρόλα αυτά για μια ακόμη φορά οι πράσινοι έχουν ταξιδέψει στην Ακριτική πόλη με αρκετά προβλήματα καθώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει στη διάθεση του για διαφορετικούς λόγους τους Μολίνς, Μολέντο, Καμπέσας, Ινσούα, Σιλά, Μουνιέ, Ρέις, Λουτσιάνο, Κουτρουμπή.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο Έλληνας τεχνικός θα πρέπει να παρατάξει και πάλι μια ενδεκάδα με πολλά νέα πρόσωπα και με παίκτες που δεν έχουν παίξει ξανά μαζί τη φετινή σεζόν. Ο Ουζουνίδης προσανατολίζεται στο να έχει στο αρχικό σχήμα τους Τζανδάρη, Πίσπα κάτι που θα γίνει για πρώτη φορά σε ματς πρωταθλήματος ενώ επανέρχονται στην ενδεκάδα οι Κουλιμπαλί, Αυλωνίτης και Χουλτ. Ας δούμε αναλυτικά.

Κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Διούδης και στην τετράδα της άμυνας θα παίξουν στο δεξί άκρο ο Κουλιμπαλί και αριστερά ο Χουλτ ενώ οι δυο κεντρικοί αμυντικοί θα είναι οι Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης. Μπροστά τους οι δυο χαφ θα είναι οι Κουρμπέλης, Τζανδάρης με τον Λουντ να καλύπτει το αριστερό άκρο και τον Βιγιαφάνιες το δεξί. Ο Άλτμαν θα παίξει ως μεσοεπιθετικός έχοντας στη κορυφή της επίθεσης τον Πίσπα.

Όλα αυτά βέβαια με βάση τα όσα έχει δοκιμάσει ο Ουζουνίδης και έχοντας πάντα στο μυαλό μας ότι μπορεί να κάνει κάποιες εκπλήξεις όπως είχε κάνει και στο παιχνίδι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ