ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με τον Σάντσεθ, χωρίς τον Βέμερ στο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

Με τον Σάντσεθ, χωρίς τον Βέμερ στο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι Σάντσεθ, Τριανταφυλλόπουλος, όχι όμως και οι Βέμερ, Τελάντερ.

Με την ανακοίνωση της αποστολής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το αθηναϊκό ντέρμπι, μετά την προπόνηση του Σαββάτου (31/10) στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Ο Γιάννης Αναστασίου συμπεριέλαβε στα πλάνα του τους Σάντσεθ, Τριανταφυλλόπουλο - όπως αναμενόταν -, ενώ έκρινε ανέτοιμο τον Γενς Βέμερ, όπως και τον τραυματία Τελάντερ.

Από εκεί και πέρα, δεν καταγράφεται κάποια έκπληξη στα πλάνα του Αναστασίου και την 20μελή αποστολή απαρτίζουν οι Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Ζέκα, Λαγός, Μπεργκ, Καρέλης, Ατζαγκούν, Πράνιτς, Πέτριτς, Νίνης, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Λουντ, Καλτσάς, Σάντσεθ και Αμπέντ.

Πλην των Βέμερ και Τελάντερ, από τις εξέδρες θα παρακολουθήσουν το ματς οι Εσιέν, Κότσαρης, Κλωναρίδης, Χουχούμης, Αγγελόπουλος Β., Δώνης και Μπούρμπος

Στην προπόνηση, το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών είχε στην αρχή ζέσταμα, κυκλοφορία μπάλας, τελειώματα και παιχνίδι.Ο Κλωναρίδης έκανε θεραπεία, ενώ ο Τελάντερ έκανε ατομικό και θεραπεία και οι Εσιέν-Κότσαρης προπονήθηκαν ατομικά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ