ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με τον Ρούτερ στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός

Με τον Ρούτερ στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Στιβ Ρούτερ θα κοουτσάρει τον Παναθηναϊκό εναντίον του Ατρόμητου, ενώ ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε για τελευταία φορά στους παίκτες του Τριφυλλιού. Προπονήθηκε ο Αμπέντ, ατομικό ο Λαγός.

Η προπόνηση της Τετάρτης (4/11) ήταν από τις ιδιαίτερες των τελευταίων τριών σεζόν, αφού ο Γιάννης Αναστασίου μετέβη για τελευταία φορά στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Έχοντας διακόψει τη συνεργασία του με την ΠΑΕ, ο Αναστασίου αποχαιρέτησε τους παίκτες, με τους οποίους συνεργάστηκε από μερικούς μήνες, μέχρι 2,5 χρόνια.

Φυσιολογικά, η ένταση των συναισθημάτων ήταν μεγαλύτερη, χωρίς κανένας δεν ξέφυγε από τα όρια... Αναμφίβολα, η πιο έντονη στιγμή ήταν η επιλογή του Αναστασίου να αποχωρήσει με την αγγλική λέξη "boys", η οποία τον συνόδευσε στη θητεία του στον Παναθηναϊκό.

"Ξέρετε ότι δεν θα συνεχίσω στην ομάδα και είμαι εδώ για να σας χαιρετήσω. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία μας. Περάσαμε πολλά, καλά και άσχημα. Εγώ κρατάω τα καλά και ελπίζω να κάνετε κι εσείς.

Έχω αδικήσει κάποιους από εσάς με τις αποφάσεις μου, αλλά πάντα αποφάσιζα με βάση το καλό του Παναθηναϊκού. Με βάση το δικό μου σκεπτικό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εγώ σας πιστεύω και ξέρω ότι μπορείτε να πετύχετε πολλά πράγματα. Να πιστεύετε στους εαυτούς σας και θα τα καταφέρετε. Γεια σας boys" ανέφερε ο Αναστασίου .

Όσον αφορά τον Στιβ Ρούτερ, ο Άγγλος συνεργάτης του Γιάννη Αναστασίου θα παραμείνει στο πόστο του τουλάχιστον μέχρι το Σάββατο (7/11) και θα κοουτσάρει τον Παναθηναϊκό εναντίον του Ατρόμητου. Η περαιτέρω παραμονή του θα εξαρτηθεί από την επιθυμία του και τον νέο προπονητή.

Προπονήθηκε ο Αμπέντ

Ο Μεχντί Αμπέντ ξεπέρασε την γαστρεντερίτιδα και πήρε μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης (4/11), όπως και οι Ταμπάκης, Κότσαρης, οι οποίοι είχαν προσβληθεί από ίωση. Αντίθετα, οι Λαγός, Κλωναρίδης και Τελάντερ έκαναν ατομικό και θεραπεία ενώ ο Εσιέν προπονήθηκε ατομικά.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, πάσες, κατοχή μπάλας και παιχνίδια. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Πέμπτη (5/11) στις 17:00.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ