ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με τον Πέτριτς η προπόνηση του Παναθηναϊκού

Με τον Πέτριτς η προπόνηση του Παναθηναϊκού
Πέτριτς INTIME SPORTS

Ο Μλάντεν Πέτριτς προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του την Πέμπτη και εφόσον δεν νιώσει ενοχλήσεις τις επόμενες ημέρες, θα τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Με την απουσία των διεθνών ποδοσφαιριστών διεξήχθη η προπόνηση της Πέμπτης (8/10) στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Ωστόσο, δεν έλειψαν τα καλά νέα για τον Γιάννη Αναστασίου, αφού είδε τον Μλάντεν Πέτριτς να συμμετέχει στο πρόγραμμα για πρώτη φορά μετά από πολλές ημέρες.

Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών υποστηρίζουν ότι ο Κροάτης επιθετικός ίσως αποδεσμευτεί τον Ιανουάριο ή ότι θα του προταθεί μείωση αποδοχών, αλλά προς το παρόν το ζητούμενο για τον ίδιο είναι να επανέρθει στις επίσημες υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

Εφόσον τις επόμενες ημέρες ακολουθήσει το πρόγραμμα χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις, θα τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τη Δευτέρα (19/10) στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Στο μεταξύ, το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα με μπάλα, «κορόιδο», πάσες και παιχνίδια μετάβασης. Οι Εσιέν και Βέμερ έκαναν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ ο Κότσαρης προπονήθηκε ατομικά και ο Ταυλαρίδης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Παρασκευή (9/10) στις 11:00.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ