ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με τον οδηγό του έστειλε ο Αλαφούζος την επιστολή στον Δώνη

SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ËÁÓÊÁÑÇÓ ÔÓÏÕÔÓÁÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ËÁÓÊÁÑÇÓ ÔÓÏÕÔÓÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ούτε e-mail, ούτε καν fax. Με τον οδηγό του έστειλε ο Γιάννης Αλαφούζος την επιστολή στον Γιώργο Δώνη, που έμεινε έκπληκτος από τον τρόπο με τον οποίο επικοινώνησε μαζί του ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού.

Το βράδυ της Πέμπτης (28/5) δεν ήταν... άλλο ένα βράδυ για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού. Διαβάσατε ήδη στο Sport24.gr για την επιστολή του Γιάννη Αλαφούζου στον Γιώργο Δώνη , με την οποία του ζήτησε μετά την ολοκλήρωση των playoffs της Superleague να βρεθεί τρόπος για να λύσουν τη συνεργασία τους. Μέχρι εδώ, όλα καλά. Και όμως, μέσα στην είδηση υπάρχει κι άλλη είδηση και αυτή εντοπίζεται στον τρόπο με τον οποίο ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΠΑΕ έστειλε τη συγκεκριμένη επιστολή στον Έλληνα προπονητή.

Δεν το έκανε με e-mail, δεν το έκανε ούτε καν με fax. Έδωσε την επιστολή στον οδηγό του και εκείνος την πήγε στην οικεία της οικογένειας Δώνη με τον έμπειρο τεχνικό να μένει άναυδος. Αξίζει να σημειωθεί πως τα σπίτια των δύο ανδρών βρίσκονται σε σχετικά κοντινή απόσταση στα βόρεια προάστια, ακόμη κι έτσι όμως ο Γιάννης Αλαφούζος επέλεξε έναν μάλλον ιδιαίτερο τρόπο για να έρθει σε επαφή με τον προπονητή που προσέλαβε στις 3 Ιουλίου του 2018.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ