ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με το τηλέφωνο ανά χείρας ο Λυμπερόπουλος

Με το τηλέφωνο ανά χείρας ο Λυμπερόπουλος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει αρκετές μεταγραφικές υποθέσεις να διευθετήσει και δεν κάνει διακοπές. Οι προτεινόμενοι και οι απρόβλεπτοι.

Τα Χριστούγεννα είναι μία πιο χαλαρή περίοδος για όλους, όμως φέτος αυτό δεν ισχύει για τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει πολλές υποχρεώσεις, αφού υποχρεούται να ασχοληθεί άμεσα με τις μεταγραφικές υποθέσεις και να τις προωθήσει.

Ο προπονητής Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ζητήσει την απόκτηση ενός επιθετικού και ενός επιτελικού χαφ, το συντομότερο δυνατό, διότι ο Ιανουάριος περιλαμβάνει πολλά παιχνίδια. Έχουν προταθεί ποδοσφαιριστές – όπως οι Μίκαελ Ίσακ, Καρίμ Ανσαριφάρντ και Μασούντ -, αλλά ο Λυμπερόπουλος θα επιλέξει με ποιους θα μιλήσει, σε συνεννόηση με τον Ουζουνίδη.

Ασφαλώς, μεγάλο ρόλο στις τελικές αποφάσεις θα παίξει το οικονομικό, το οποίο προς το παρόν, δεν έχει διευκρινιστεί. Επειδή μεν εξαρτάται από τις αποζημιώσεις για τις αποδεσμεύσεις, αλλά όπως φάνηκε στη μεταγραφή του Κουρμπέλη, υπάρχει η διάθεση της διοίκησης για επενδύσεις όταν κρίνεται ότι αξίζει.

Το Σαββατοκύριακο ο Λυμπερόπουλος συνεχίζει τις επαφές του για περιπτώσεις που τον ενδιαφέρουν και τη Δευτέρα θα έχει επικοινωνία με τον Ουζουνίδη, για να αποφασίσουν τις περαιτέρω ενέργειες τους.

Αραβίδης και Τζαβέλλας

Είναι πιθανό στη διάρκεια του Ιανουαρίου να καταστούν διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται στον σχεδιασμό, αλλά αρέσουν στους Λυμπερόπουλο και Ουζουνίδη. Για παράδειγμα, οι Αραβίδης και Τζαβέλλας ίσως αποδεσμευτούν από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Είναι Έλληνες, διεθνείς και θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις στον Παναθηναϊκό, οπότε εάν και εφόσον τεθεί ζήτημα, θα εξεταστούν επιτόπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ