ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με το δεξί ο Παναθηναϊκός, 1-0 την ακαδημία Πούσκας

Με το δεξί ο Παναθηναϊκός, 1-0 την ακαδημία Πούσκας

Ο Παναθηναϊκός με γκολ του Χριστοδούλου στο 76' κέρδισε με 1-0 την ακαδημία Πούσκας στο πρώτο του παιχνίδι στο τουρνουά που διεξάγεται στην Ουγγαρία.

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Puskas Cup ο Παναθηναϊκός με την ομάδα των Εφήβων του τριφυλλιού να επικρατεί με 1-0 της ακαδημίας Πούσκας χάρη σε γκολ του Χριστοδούλου στο 76' λεπτό της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι και είχαν κάποιες καλές στιγμές αλλά όσο περνούσε η ώρα το τριφύλλι ανέβαζε την απόδοση του. Αλλά το πρώτο μέρος έκλεισε ισόπαλο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος και πάλι το παιχνίδι ήταν απόλυτα ισορροπημένο στην αρχή αλλά στο 65' λεπτό η ακαδημίας Πούσκας έμεινε με δέκα παίκτες.

Αυτό έδωσε την ευκαιρία στους πράσινους να πάρουν επιπλέον μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, να δημιουργήσουν κάποιες καλές φάσεις ενώ στο 76' το τριφύλλι έφτασε στο γκολ.

Ο Εμμανουηλίδης έκανε ωραία προσπάθεια και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Χριστοδούλου ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογιώργος, Παλασκώνης, Βενέτης, Νταμπίζας, Μανιδάκης, Θεοδωράκης, Εμμανουηλίδης, Σκεντεράι (73' Κολώκας), Σούλτσε (57' Μαντζώρος), Καλομοίρης (73' Αλεξανδρόπουλος), Μιχαήλ (67' Χριστοδούλου).

Την Κυριακή στο δεύτερο παιχνίδι τους οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα τεθούν αντιμέτωποι με την αντίστοιχη ομάδα της Μπάγερν και με νίκη θα κατακτήσουν την πρώτη θέση του ομίλου τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ