ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με την ενδεκάδα του ντέρμπι στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ούτε μια αλλαγή δεν έκανε στην ενδεκάδα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Μαρίνος Ουζουνίδης και παρατάσσει το τριφύλλι στην Τρίπολη με τους έντεκα που είχαν ξεκινήσει και στο ματς της περασμένης αγωνιστικής.

Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, πόσο μάλλον όταν έχει κερδίσει σε ένα ντέρμπι. Για αυτό και ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε να ξεκινήσουν στην Τρίπολη οι έντεκα που είχαν ξεκινήσει και το ματς με τον Ολυμπιακό και δεν έκανε ούτε μια αλλαγή.

Ο 49χρονος τεχνικός κατεβάζει τους πράσινους με τον Βλαχοδήμο κάτω από τα γκολπόστ. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει ο Κουλιμπαλί και αριστερά ο Χουλτ ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο είναι οι Κολοβέτσιος, Μολέντο. Τα δυο αμυντικά χαφ μπροστά τους είναι οι Σιλά, Κουρμπέλης και η τριάδα μπροστά τους πλαισιώνεται από τον Βιγιαφάνιες στο δεξί άκρο, τον Λουντ στο αριστερό και τον Χίλιεμαρκ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο που είναι ο Μολίνς.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Διούδης, Ινσούα, Γιόχανσον, Μουνιέ, Κουτρουμπής, Καμπέσας, Άλτμαν. Εκτός αποστολής έμειναν οι Δώνης, Ρέις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ