ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με την απλότητα του Εσιέν, εξάρα στο φιλικό με τον Πανελευσινιακό

Με την απλότητα του Εσιέν, εξάρα στο φιλικό με τον Πανελευσινιακό
INTIME SPORTS

Με τον Εσιέν να αγωνίζεται για 90 λεπτά ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 6-0 σε φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα του Πανελευσινιακού.

Με όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα στον Μάικλ Εσιέν ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Πανελευσινιακού με 6-0 σε φιλικό που έγινε κυρίως για να βρει ρυθμό ο Γκανέζος. Ο 32χρονος μέσος έπαιξε βασικός και μάλιστα σε όλο το 90λεπτο. Aυτό ήταν το τρίτο διαδοχικό φιλικό που πήρε χρόνο συμμετοχής με την πράσινη φανέλα δείχνοντας ότι πλέον έχει αφήσει για τα καλά πίσω τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και δήλωσε παρών ενόψει τον επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού.

Εκτός από τον Εσιέν ολόκληρο ενενηντάλεπτο πήρε και ο Τελάντερ. Ο 24χρονος Δανός στόπερ αγωνίστηκε στο πλευρό του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου και δεν χρειάστηκε να επέμβει αρκετά αφού οι επιθετικοί του Πανελευσινιακού δεν μπορούσαν να απειλήσουν.

Οι πράσινοι αγωνίστηκαν με παίκτη παραπάνω από το 10', λόγω σωστής αποβολής του Δημόπουλου και άρνησης του διαιτητή Βαγγέλη Κορδολαίμη (παρά και τη σύμφωνη γνώμη του Παναθηναϊκού) να αντικατασταθεί ο νεαρός αμυντικός και το φιλικό να συνεχιστεί έντεκα με έντεκα. Και κατάφεραν να βάλουν πέντε γκολ σε διάστημα δέκα λεπτών από το 31' έως το 41'.

Με την απλότητα του Εσιέν, εξάρα στο φιλικό με τον Πανελευσινιακό
INTIME SPORTS

Με τα τέρματα που σημείωσαν μάλιστα έκαναν και τους φίλους του τριφυλλιού που μέχρι εκείνη την ώρα φώναζαν και κάποια συνθήματα εις βάρος των πράσινων, όπως “Παίξτε μπάλα, δεν είναι η Γκαμπάλα” και “παίξτε μπάλα δεν είναι αγγαρεία” να παρακολουθήσουν τη συνέχεια του φιλικού χωρίς συνθήματα.

Η πρώτη καλή στιγμή για το τριφύλλι χάθηκε στο 13' όταν ο Ατζαγκούν έδωσε στον Μπεργκ και αυτός έκανε το σουτ με τον γκολκίπερ της Ελευσίνας να αποκρούει. Πέντε γκολ σε δέκα λεπτά

Ο Παναθηναϊκός που δεν απειλήθηκε σε καμία στιγμή του πρώτου μέρους πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 31' όταν ο Ζέκα έκανε μια ωραία μεταβίβαση στον Καρέλη ο οποίος έπιασε το αριστερό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το 2-0 έγινε στο 34' με κεφαλιά του Μπεργκ ύστερα από σέντρα από δεξιά του Καλτσά.

Ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 3-0 στο 37' όταν ο Ατζαγκούν πέρασε πολύ ωραία κάθετη στον Μπεργκ, αυτός πέρασε και τον γκολκίπερ αλλά δεν σούταρε αμέσως. Αντίθετα κράτησε την μπάλα και την κατάλληλη στιγμή την έδωσε τον Καλτσά που από κοντά πλάσαρε σε κενή εστία.

Δυο λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός έβαλε ένα ακόμη γκολ με τον Μπεργκ ο οποίος πήρε ωραία την μπάλα και με σουτ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Στο 41' και ο Καρέλης έκανε δυο τα τέρματα του καθώς με ωραίο σουτ έγραψε το 5-0 για τον Παναθηναϊκό.

Με την απλότητα του Εσιέν, εξάρα στο φιλικό με τον Πανελευσινιακό
INTIME SPORTS

Με δέκα και ο Παναθηναϊκός, γκολάρα ο Λάμπρου

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Παναθηναϊκός έκανε δυο αλλαγές με τους Λάμπρου, Αγγελόπουλο να παίρνουν τη θέση των Μπεργκ, Καρέλη ενώ και ο Ζέκα έμεινε στον πάγκο προκειμένου οι δυο ομάδες να παίξουν με δέκα παίκτες.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το ματς να είναι πιο ισορροπημένο με τους πράσινους φυσικά να έχουν την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας όχι όμως και την αποτελεσματικότητα που έδειξαν από το 31 έως το 41'.

Πέτυχαν όμως ένα πανέμορφο τέρμα με τον Λάμπρου όταν μετά από ένα λάθος της άμυνας του Πανελευσινιακού ο 18χρονος φορ βγήκε τετ α τετ και πέρασε πάνω από τον γκολκίπερ την μπάλα πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα με την πρώτη ομάδα, έστω και σε φιλικό παιχνίδι.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Μανιάτης, Παληγεώργος, Λίτσος, Δημόπουλος, Γκεμίσης, Τσίγκρος, Ανδρίκος, Τσολακίδης, Μποτονάκης, Γιαννιτσάνης, Κακαράς.

Έπαιξαν και οι: Χαλιώτης, Πλαβούκος, Πούρνος, Ναούμ, Τζώρτζης, Κασνέτση, Κυγαής, Ντεσπολάρι, Νικολάου, Παπαδόπουλος, Μπαρμπόσα, Μπλάνκο

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ: Γιαννακόπουλος (73 Βασίλας), Μαρινάκης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Τελάντερ, Εσιέν, Ατζαγκούν, Ζέκα, Καλτσάς, Μπεργκ (46' Λάμπρου), Καρέλης (46' Αγγελόπουλος).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ