ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με συνταγή "Καραϊσκάκης" ο Παναθηναϊκός

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ / ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Ουζουνίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Ουζουνίδης δεν πρόκειται να "πειράξει" σε πρόσωπα και τακτική τον Παναθηναϊκό που παρουσίαζε μέχρι το ματς με τον Αστέρα και πλέον έχει γεμάτο πάγκο.

Ψυχολογικά, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει το δύσκολο έργο να στρέψει την αποκλειστική προσοχή των παικτών του στο αθηναϊκό ντέρμπι. Δεν είναι εύκολο μετά από μία εβδομάδα που μάθαιναν καθημερινά ότι το μέλλον του Παναθηναϊκού είναι αμφίβολο, να ασχοληθούν μόνο με το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Τουλάχιστον, για πρώτη φορά στον δεύτερο γύρο, ο Ουζουνίδης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Η μόνη εξαίρεση είναι ο Όμρι Άλτμαν, ο οποίος παραμένει στο Τελ Αβίβ και συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Οι Μολίνς, Μυστακίδης και Λουτσιάνο γυμνάζονται δίχως προβλήματα εδώ και πολλές μέρες, έπαιξαν στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Σπάρτη και θα συμπεριληφθούν στην 18άδα για το ματς με την ΑΕΚ. Ωστόσο, κανένας από τους τρεις δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί 90 λεπτά.

Ο Ουζουνίδης δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στην τακτική που χρησιμοποιούσε πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος. Θα διατηρήσει το 4-2-3-1, με τον Βλαχοδήμο στην εστία, τους Γιόχανσον, Κουρμπέλη, Αυλωνίτη (ή Οικονόμου), Ινσούα στην τετράδα της άμυνας, τους Κάτσε και Τζανδάρη ως αμυντικούς χαφ, τον Κουλιμπαλί δεξιό χαφ, τον Λουντ αριστερό χαφ, τον Μουνιέ ως επιτελικό χαφ και τον Δώνη στην επίθεση. Δηλαδή με "συνταγή Καραϊσκάκης" και μοναδική διαφορά τη συμμετοχή του Μουνιέ αντί του τραυματία Άλτμαν στην αρχική ενδεκάδα.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού επεξεργάζεται μία εσωτερική μετάταξη, με τον Λουντ στην τριάδα της μεσαίας γραμμής και τον Μουνιέ αριστερό χαφ, σε μία πιο συντηρητική προσέγγιση. Θεωρητικά, μπορεί να αρχίσει στην μεσοεπιθετική τετράδα κάποιον από τους Μολίνς, Λουτσιάνο και Μυστακίδη και να τον αντικαταστήσει στο ημίχρονο, αλλά αυτό το σενάριο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μάρκους Μπεργκ: "Δεν μου άξιζαν όλα αυτά τα ψέματα όταν έφυγα"
Ουζουνίδης: "Θα έχουν συνέπειες και οι μεγαλομέτοχοι"
Νέες δεσμεύσεις Κωνσταντίνου στους παίκτες για τα οφειλόμενα
Κολοβέτσιος: "Ακόμα και οι ξένοι συνήθισαν"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ