ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με στόχο το 5Χ5 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Δώνης θα επαναφέρει την τριάδα στο κέντρο της άμυνας.

Καιρού επιτρέποντος, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον ΠΑΣ Γιάννινα σήμερα (29/9, 19:00) στο ΟΑΚΑ. Ο στόχος του είναι να συνεχίσει το νικηφόρο σερί από την έναρξη του πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας το 5Χ5. Ο Παναθηναϊκός έχει 6 βαθμούς αντί για 12, απόρροια της ποινής που "κουβαλούσε" από πέρυσι και θέλει να φτάσει στους 9.

Επίσης, το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα πραγματοποιηθεί σε μία σημαντική "στροφή" για τον Παναθηναϊκό, αφού θα ακολουθήσει το ταξίδι στην Τρίπολη για τον Αστέρα, το ματς με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ και μετά τα συνεχόμενα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Επομένως, ο άσος στο "Σπύρος Λούης" είναι μονόδρομος για το Τριφύλλι, πριν μπει σε ένα δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα.

Το ενδιαφέρον των οπαδών του Παναθηναϊκού για το σημερινό παιχνίδι είναι μεγάλο, αλλά η προσέλευση τους θα εξαρτηθεί από τις καιρικές συνθήκες. Εφόσον δεν εμφανιστούν ακραία φαινόμενα, τότε στις εξέδρες αναμένονται περισσότεροι από 10.000 θεατές, για να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη.

Λόγω του καιρού παρακολουθεί και το παιχνίδι η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Η αρμόδια αρχή έχει ενημερώσει τη Superleague και τις δύο ομάδες, ότι στο ενδεχόμενο που θα τεθεί κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, θα διατάξει την αναβολή του παιχνιδιού. Ωστόσο, δύσκολα θα τεθεί τέτοιο ζήτημα και το ματς θα διεξαχθεί κανονικά.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να επαναφέρει το 3-4-2-1. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θεωρεί ότι ταιριάζει περισσότερο στις απαιτήσεις της αναμέτρησης, λόγω του αντιπάλου, του δυνατού αέρα και του επιβαρυμένου χλοοτάπητα.

Ο Διούδης θα υπερασπιστεί την εστία, οι Πούγγουρας, Κολοβέτσιος και Μαυρομάτης θα είναι οι τρεις στόπερ, Κουλιμπαλί και Ινσούα θα έχουν ρόλο δεξιού και αριστερού μπακ-χαφ, οι Κουρμπέλης και Δώνης θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, οι Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης θα είναι οι δύο μεσοεπιθετικοί και ο Καμπετσής θα παίξει στην επίθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ