ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Ρέις και Άλτμαν η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός έκανε γνωστή την πράσινη ενδεκάδα για το ματς με την Αθλέτικ με τον Ρέις να είναι στο δεξί άκρο και τον Άλτμαν πίσω από τον Μολίνς. Δείτε τις επιλογές του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Με τον Ρέις στο αρχικό σχήμα όπως αναμενόταν αντί του Κουλιμπαλί και τον Άλτμαν πίσω από τον Μολίνς θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Αθλέτικ.

Η πράσινη ΠΑΕ έκανε γνωστή την ενδεκάδα της με τους Λουτσιάνο και Κολοβέτσιο να μένουν στο πάγκο και να αποτελούν έξτρα λύσεις από τον πάγκο του τριφυλλιού. Επίσης βασικός για πρώτη φορά είναι ο Καμπέσας που παίρνει τη θέση του Χατζηγιοβάνη.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Βλαχοδήμο, Ρέις, Χούλτ, Μολέντο, Κουτρουμπή, Ζέκα, Κουρμπέλη, Καμπέσα, Λούντ, Άλτμαν και Μολίνς.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Στιλ, Ευαγγέλου, Κολοβέτσιος, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Λουτσιάνο, Πίσπας ενώ εκτός 18άδας έμειναν οι Μπουζούκης και Εμμανουηλίδης.

Οι πράσινοι θα αγωνιστούν με τον Βλαχοδήμο κάτω από τα γκολποστ. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει ο Ρέις και αριστερά ο Χουλτ ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Μολέντο και Κουτρουμπή. Οι Ζέκα, Κουρμπέλης θα είναι το δίδυμο στα χαφ με τον Καμπέσας να ξεκινάει πιθανότατα δεξιά και τον Λουντ στα αριστερά ενώ ο Άλτμαν θα είναι μπροστά τους και ο Μολίνς στη κορυφή της επίθεσης.

Η ενδεκάδα της Αθλέτικ Μπιλμπάο: Ερερίν, Ντε Μάρκος, Ετσέιτα, Λαπόρτ, Μπαλενθιάγα, Βέσγκα, Μπενιάτ, Λέκουε, Γκαρθία, Μουνιαΐν, Αντούριθ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ