ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με οπαδούς ο Παναθηναϊκός εναντίον του Αστέρα

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών του στο εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα, αφού θα πάρει 1.600 εισιτήρια για το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Στην ανακοίνωση της Παρασκευής (21/3), η διοίκηση του Παναθηναϊκού ανέφερε ότι επιθυμεί την παρουσία των οπαδών του στα εκτός έδρας παιχνίδια και το απέδειξε μερικές μέρες αργότερα. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη θα έχει συμπαράσταση στην Τρίπολη, αφού θα ανοίξει εξέδρα για τους φίλους του Τριφυλλιού στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Ο Αστέρας δέχτηκε να παραχωρήσει εισιτήρια για την αναμέτρηση της 6ης Οκτωβρίου και ο Παναθηναϊκός θα πάρει 1.600 κομμάτια, με το καθένα να κοστίζει 15 ευρώ. Οι "πράσινοι" οπαδοί θα φιλοξενηθούν στο πέταλο που προορίζεται για τους φιλοξενούμενους στο αρκαδικό γήπεδο.

Εξυπακούεται ότι οι φίλοι του Τριφυλλιού πρέπει να έχουν άψογη συμπεριφορά στην Τρίπολη, αφού φέτος ο ΚΑΠ είναι πολύ αυστηρός και το "Σπύρος Λούης" πρέπει να είναι ανοιχτό στα ματς με τον Πανιώνιο (7η) και την ΑΕΚ (9η). Θα είναι το πρώτο φετινό εκτός έδρας, που η ΠΑΕ πήρε εισιτήρια, αφού στην Ξάνθη απλώς υπήρχε πρόβλεψη για άνοιγμα θύρας.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ