ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με νέο σύστημα ο Παναθηναϊκός στα Γιάννινα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να επιστρατεύσει το 3-5-2 για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, παίζοντας για πρώτη φορά μ' αυτό το σύστημα.

Για πρώτη φορά από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, ο Μαρίνος Ουζουνίδης σκέφτεται να εγκαταλείψει την τετράδα στην άμυνα και να χρησιμοποιήσει τρεις στόπερ. Τις τελευταίες μέρες, ο 50χρονος προπονητής δοκιμάζει το 3-5-2 και το έχει στο μυαλό του για το σαββατιάτικο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στους Ζωσιμάδες.

Η μεταβολή στον τρόπο σκέψης του Ουζουνίδη σχετίζεται με τις ανακατατάξεις στο ρόστερ. Ο Ουζουνίδης διαπιστώνει ότι οι ποδοσφαιριστές που έχει πλέον στη διάθεση του δεν ανταποκρίνονται στο 4-2-3-1 (ή 4-3-3) και επεξεργάζεται άλλη διάταξη για να τους αξιοποιήσει. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εστιάζεται στην επίθεση, όπου κανένας από τους Άλτμαν, Δώνη ή Μυστακίδη δεν μπορεί να παίξει μόνος στου στην κορυφή.

Φαίνεται πως ο Ουζουνίδης έχει καταλήξει στο 3-5-2 για το σημερινό (10/2) ματς και θα το δοκιμάσει. Βέβαια, μέχρι την τελευταία στιγμή όλα είναι πιθανά, αφού ο Ουζουνίδης έχει αποδείξει ότι δεν αλλάζει εύκολα τις τακτικές του.

Στην εστία θα αρχίσει ο Βλαχοδήμος, ο Αυλωνίτης θα είναι ο κεντρικός στόπερ, ο Κολοβέτσιος ο δεξιός και ο Οικονόμου ο αριστερός. Ο Γιόχανσον θα είναι ο δεξιός μπακ-χαφ, ο Ινσούα ο αριστερός, οι Τζανδάρης και Κάτσε οι δύο αμυντικοί χαφ, ο Λουντ ο επιτελικός χαφ, ενώ οι Δώνης και Άλτμαν το κεντρικό επιθετικό δίδυμο.

Ο Κουλιμπαλί μπορεί να αγωνιστεί, αλλά ακόμα υπάρχουν σενάρια για τη μεταγραφή του και δεν είναι απόλυτα προσηλωμένος. Όσον αφορά τον Μυστακίδη, υπό άλλες συνθήκες θα ήταν ενδεκαδάτος, αλλά ακόμα χρειάζεται χρόνο για να βρει ρυθμό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ