ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Μπουζούκη στα χαφ και Χατζηθεοδωρίδη ως εξτρέμ ο Παναθηναϊκός

ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης κόντρα στον Λεβαδειακό αποφάσισε να κατεβάσει με 4-2-3-1 και να αλλάξει και τα πρόσωπα της ενδεκάδας του Παναθηναϊκού. Δείτε πως παρατάσσει το τριφύλλι ο Έλληνας τεχνικός.

Μια ακόμη έκπληξη από πλευράς Γιώργου Δώνη ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό καθώς ο Έλληνας τεχνικός του Παναθηναϊκού αυτή τη φορά αποφάσισε να αλλάξει το σχήμα και να το κάνει 4-2-3-1.

Στο αρχικό σχήμα επιστρέφει ο Χρήστος Δώνης αντί του Τζανδάρη ενώ ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Μπουζούκη στα χαφ και τον Χατζηθεοδωρίδη στα εξτρέμ.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Διούδη, Γιόχανσον, Κολοβέτσιο, Μαυρομάτη, Ινσούα, Κουρμπέλη, Μπουζούκη, Δώνη, Χατζηθεοδωρίδη, Χατζηγιοβάνη και Καμπετσή.

Η διάταξη στο 4-2-3-1 με το οποίο αναμένεται να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός θα έχει ως εξής. Ο Διούδης θα είναι κάτω από τα γκολπόστ με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Γιόχανσον, Κολοβέτσιο, Μαυρομάτη και Ινσούα. Τα δυο χαφ αναμένεται να είναι οι Κουρμπέλης, Δώνης και μπροστά στην τριάδα οι Μπουζούκης στο κέντρο και τα δυο εξτρέμ θα είναι οι Χατζηγιοβάνης στα δεξιά και Χατζηθεοδωρίδης στα αριστερά και ο Καμπετσής στην επίθεση.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Κότσαρης, Στάικος, Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Κάτσε, Πούγγουρας και Κουλιμπαλί ενώ εκτός 18άδας έμειναν οι Οικονόμου και Βέργος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ