ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Μπεργκ και Πέτριτς η αποστολή του Παναθηναϊκού

Με Μπεργκ και Πέτριτς η αποστολή του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου συμπεριέλαβε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τους Μάρκους Μπεργκ και Μλάντεν Πέτριτς. Προπονήθηκε ξανά με την ομάδα ο Γενς Βέμερ.

Η ενημέρωση που είχε δοθεί για τον Μάρκους Μπεργκ, ανέφερε ότι δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως ο Γιάννης Αναστασίου είχε αμφισβητήσει την επίσημη εκδοχή. Φαίνεται πως κάτι ήξερε, αφού τουλάχιστον για την αποστολή, τον συμπεριέλαβε στους 21 ποδοσφαιριστές τους οποίους επέλεξε. Εάν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του Σουηδού με μόλις μία προπόνηση, θα αποδειχτεί με τη γνωστοποίηση της 18άδας λίγη ώρα πριν από την έναρξη του ματς.

Παρόμοια μεταχείριση με τον Μπεργκ, ο Αναστασίου επιφύλαξε και στον Πέτριτς, αφού παρότι έχασε τις πιο πολλές προπονήσεις της εβδομάδας λόγω προσωπικού ζητήματος, τον ενέταξε στις 21 επιλογές του. Πάντως, τουλάχιστον ένας από τους δύο θα πάρει θέση στον πάγκο.

Την αποστολή απαρτίζουν οι Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Νάνο, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Ζέκα, Λαγός, Αμπέντ, Νίνης, Πράνιτς, Λουντ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Μπεργκ και Καλτσάς.

Προπονήθηκε ο Βέμερ

Στο προπονητικό κομμάτι, η ευχάριστη είδηση της ημέρας αφορούσε τον Γενς Βέμερ, ο οποίος γυμνάστηκε με τους συμπαίκτες του. Ναι μεν το πρόγραμμα δεν είχε τη μέγιστη ένταση, επειδή πραγματοποιήθηκε παραμονές επίσημου παιχνιδιού, όμως θεωρείται ενθαρρυντικό για τη συνέχεια, ώστε ο Γερμανός δεξιός μπακ να επανέρθει σε αγωνιστική δράση.

Οι ασκήσεις που εκτέλεσαν οι ποδοσφαιριστές περιλάμβαναν ζέσταμα, «κορόιδο», πάσες και τελειώματα. Οι Κότσαρης, Εσιέν και Μέντες προπονήθηκαν ατομικά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ