ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Μολέντο στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΚΑΜΠΕΣΑΣ(Α) ΜΟΛΕΔΟ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΚΑΜΠΕΣΑΣ(Α) ΜΟΛΕΔΟ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ροντρίγκο Μολέντο συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού που ταξίδεψε στην Τρίπολη και θα αγωνιστεί το Σάββατο κόντρα στους Αρκάδες.

Ο Μολέντο ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε στη γάμπα και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς του Σαββάτου στην Τρίπολη. Φυσικά από τη στιγμή που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή αναμένεται να είναι και στο αρχικό σχήμα των "πράσινων" κόντρα στους Αρκάδες.

Πλην του Μολέντο στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Άλτμαν ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του και τέθηκε στη διάθεση και πάλι του Ουζουνίδη δίνοντας τους μια ακόμα λύση μεσοεπιθετικά. Από εκεί και πέρα όλοι οι υπόλοιποι είναι οι ίδιοι που είχαν βρεθεί στην αποστολή και για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Κότσαρης, Αυλωνίτης, Ευαγγέλου, Τζανδάρης, Στάικος, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Τσάβες, Λουτσιάνο, Πίσπας και Εμμανουηλίδης.

Φυσικά στόχος του Παναθηναϊκού είναι το πρώτο διπλό εκτός έδρας τη φετινή σεζόν, στο ίδιο γήπεδο μάλιστα όπου οι πράσινοι είχαν πάρει την τελευταία τους εκτός έδρας νίκη. Στην προσπάθεια τους αυτή μάλιστα θα έχουν στο πλευρό τους κοντά στους 2.000 φίλοι του "τριφυλλιού" που θα ταξιδέψουν από την Αθήνα και τις γύρω περιοχές.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της πράσινης ΠΑΕ ανέφερε: "Με μοναδικούς «απόντες» τους Τσάβες (ατομικό) και Λουτσιάνο (θεραπεία) ολοκληρώθηκε νωρίτερα στο «Γ. Καλαφάτης» η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν την αναμέτρηση της 10αγωνιστικής του Πρωταθλήματος με τον Αστέρα στο «Θ. Κολοκοτρώνης» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 19.30.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με «κορόιδο» και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκαν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στην Αρκαδία, οι οποίοι είναι οι: Βλαχοδήμος, Διούδης, Μολέντο, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Χουλτ, Ινσούα, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Ρέις, Σιλά, Δώνης, Καμπέσας, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Αλτμαν και Μολίνς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ