ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Μολέντο και Γιόχανσον η αποστολή

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ουζουνίδης δεν υπολογίζει τους Κουρμπέλη, Βιγιαφάνιες, Κουλιμπαλί για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο, όμως τέθηκαν στη διάθεση του οι Μολέντο και Γιόχανσον.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ήταν ελλιπέστατη, αφού για άλλη μία φορά υπήρξαν πολλές απουσίες. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει τους τραυματίες Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλη, Κουλιμπαλί και Μουνιέ και τον αδικαιολογήτως απόντα, Τσάβες, ο οποίος ακόμα δεν έχει επιστρέψει στην Αθήνα.

Τουλάχιστον, στη διάθεση του προπονητή τέθηκαν οι Μολέντο και Γιόχανσον, που δεν ήταν παρόντες στο Περιστέρι το προηγούμενο Σάββατο. Ειδικά ο Βραζιλιάνος αναμένεται να αρχίσει βασικός, σε αντίθεση με τον Σουηδό που θα μείνει στον πάγκο.

Την αποστολή για το κυριακάτικο ματς απαρτίζουν οι Βλαχοδήμος, Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Χουλτ, Μολέντο, Κολοβέτσιος, Κουτρουμπής, Αυλωνίτης, Ευαγγέλου, Ρέις, Λουντ, Σιλά, Άλτμαν, Χίλιεμαρκ, Μολίνς, Καμπέσας, Χατζηγιοβάνης, Δώνης, Τζανδάρης, Στάικος, Εμμανουηλίδης.

Το πρόγραμμα της σαββατιάτικης προπόνησης περιλάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Κότσαρης και σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Λουτσιάνο, Μουνιέ, Κουντουριώτης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ