ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με μίξη νέων και βασικών ποδοσφαιριστών στη Πάτρα ο Παναθηναϊκός

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πήρε μαζί του 21 ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Παναχαϊκή εκ των οποίων οι οκτώ νεαροί προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη μίνι προετοιμασία του για το παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης με την Παναχαϊκή στην Πάτρα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει και να παίρνει μαζί του 21 ποδοσφαιριστές.

Σε αυτούς συμπεριέλαβε οκτώ νεαρούς που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής των πράσινων αλλά και αρκετούς βασικούς όπως οι Λουντ, Κολοβέτσιος, Σιλά, Μολίνς, Άλτμαν και Χίλιεμαρκ.

Φυσικά εκτός έμειναν ο Τσάβες που είναι στην Αργεντινή αλλά και οι Μολέντο (έκανε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος), Καμπέσας, Βιγιαφάνιες, Ευαγγέλου, Γιόχανσον, Κότσαρης, Κουντουριώτης που γυμνάστηκαν ατομικά αλλά και οι Λουτσιάνο, Κουλιμπαλί, Κουρμπέλης που έκαναν θεραπεία και εν συνεχεία πρόγραμμα στο γυμναστήριο και οι Μουνιέ, Χουλτ που έκαναν μόνο θεραπεία.

Το πρόγραμμα της προπόνησης προπόνησης περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις συναρμογής με πάσες, παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ο Ουζουνίδης δεν άνοιξε τα πλάνα του αναφορικά με την ενδεκάδα και θα κάνει μια μίξη και στο αρχικό σχήμα με κάποιους βασικούς ποδοσφαιριστές και δίνοντας ευκαιρία σε κάποιους νεαρούς παίκτες.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκαν οι Βλαχοδήμος, Διούδης, Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Ινσούα, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Ρέις, Σιλά, Τζανδάρης, Στάικος, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Άλτμαν, Μολίνς, Πίσπας, Εμμανουηλίδης, Θεοχάρης.

Η Βαθμολογία:

1) Παναθηναϊκός 6
2) Λάρισα 3
3) Παναχαϊκή 3
4) Αναγέννηση Καρδίτσας 0

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ