ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Λαγό, Αμπέντ και Καλτσά η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Με Λαγό, Αμπέντ και Καλτσά η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει σε λίγη ώρα την Ξάνθη με τον Γιάννη Αναστασίου να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα των πράσινων.

Με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο ματς κόντρα στον Πλατανιά θα αγωνιστεί σε λίγη ώρα στην Ξάνθη ο Παναθηναϊκός με τον Γιάννη Αναστασίου να ανακατεύει την τράπουλα και να βάζει αρκετά νέα πρόσωπα στον χώρο της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης.

Μόνο η αμυντική τετράδα έμεινε η ίδια σε σχέση με τα δυο προηγούμενα ματς καθώς κάτω από την εστία θα κάτσει ο Στιλ ο οποίος θα έχει μπροστά του από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Μαρινάκη, Τελάντερ, Ταυλαρίδη και Νάνο.

Στην μεσαία γραμμή ο Λαγός θα πάρει τη θέση του Κουτρουμπή και θα έχει δίπλα του τον Ζέκα και τον Αμπέντ που θα παίξει αντί του Πράνιτς ενώ ο Ατζαγκούν που έχει πετύχει δυο γκολ στα τελευταία δυο ματς θα βρεθεί στην κορυφή του ρόμβου.

Στην επίθεση θα αγωνιστεί Μπεργκ με δίδυμο τον Νίκο Καλτσά και όχι τον Καρέλη στην τρίτη αλλαγή του Γιάννη Αναστασίου ενόψει Ξάνθης.

Στον πάγκο για τον Παναθηναϊκό θα βρεθούν οι Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Κλωναρίδης, Λουντ, Καρέλης, Σάντσεθ και Πράνιτς και εκτός αποστολής έμειναν οι Γιαννακόπουλος, Δώνης.

Δείτε την σχετική διάταξη από την επίσημη ιστοσελίδα των πράσινων στο Facebook:

Με Λαγό, Αμπέντ και Καλτσά η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ