ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Κουρμπέλη αλλά χωρίς Κουλιμπαλί στη Τούμπα ο Παναθηναϊκός

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ αλλά δεν συνέβη το ίδιο με τον Κουλιμπαλί. Έμεινε εκτός και ο Ρέις

Με 20 ποδοσφαιριστές ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός και μέσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Δημήτρης Κουρμπέλης ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει στην ενδεκάδα των πράσινων.

Ο αρχηγός του τριφυλλιού συνεχίζει να νοιώθει κάποιες μικρές ενοχλήσεις αλλά θα κάνει μια ένεση και θα παίξει από την αρχή κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο Κουλιμπαλί καθώς ο Ουζουνίδης προτίμησε να μη ρισκάρει παρά το γεγονός ότι ο αμυντικός από το Μάλι γυμνάστηκε κανονικά τη Παρασκευή και το Σάββατο.

Επίσης εκτός ο 49χρονος προπονητής άφησε τον Ρέις επιλέγοντας να πάρει τον Τζανδάρη και τον Δώνη και εκτός έμεινε και πάλι ο Ευαγγέλου με τον Αυλωνίτη να βρίσκεται στους εκλεκτούς του.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκονται οι: Διούδης, Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Χουλτ, Ινσούα, Μολέντο, Κουτρουμπής, Αυλωνίτης, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Λουντ, Δώνης, Καμπέσας, Χατζηγιοβάνης, Χίλιεμαρκ, Άλτμαν, Βιγιαφάνιες, Μολίνς, Τζανδάρης, Στάικος.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κότσαρης, Ρέις, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Μουνιέ, Σιλά, Μπουζούκης, Λουτσιάνο, Πίσπας, Εμμανουηλίδης

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ