ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Κάτσε, Κουρμπέλη, Τζανδάρη και 4-3-3 ο Παναθηναϊκός

ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Δώνης αλλάζει το σύστημα του Παναθηναϊκού και χρησιμοποιεί τριάδα στα χαφ με Κάτσε, Κουρμπέλη, Τζανδάρη κόντρα στην ΑΕΛ.

Ο Γιώργος Δώνης επέλεξε να αλλάξει το σύστημα της ομάδας του, να αφήσει το 3-4-2-1, και στο ματς με την ΑΕΛ να αγωνιστεί με 4-3-3 το οποίο κουμπώνει καλύτερα όταν ο αντίπαλος παίζει με τρία στόπερ όπως η ομάδα της Λάρισας.

Μάλιστα ο 49χρονος τεχνικός στην τριάδα των χαφ χρησιμοποιεί για πρώτη φορά φέτος τον Κάτσε ο οποίος θα παίξει στο κέντρο μαζί με τους Κουρμπέλη, Τζανδάρη.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Διούδη, Γιόχανσον, Κολοβέτσιο, Μαυρομάτη, Ινσούα, Κουρμπέλη, Κάτσε, Τζανδάρη, Μπουζούκη, Καμπετση και Χατζηγιοβάνη.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Κότσαρης, Βέργος, Εμμανουηλίδης, Δώνης, Στάικος, Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας. Και εκτός αποστολής έμειναν οι Αποστολάκης, Θεοχάρης και Χριστογέωργος.

Η διάταξη της θα είναι ως εξής. Ο Διούδης θα βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ με τους Γιόχανσον και Ινσούα να παίζουν στα δυο άκρα και τους Κολοβέτσιο, Μαυρομάτη ως στόπερ. Η τριάδα του κέντρου θα αποτελείται από τους Κουρμπέλη, Κάτσε και Τζανδάρη ενώ στην τριάδα της επίθεσης θα παίξουν οι Μπουζούκης, Χατζηιοβάνης και Καμπετσής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ