ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Ιμπάρμπο και Ρινάλντι για το "διπλό"

Με Ιμπάρμπο και Ρινάλντι για το "διπλό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε πως προτίθεται να παρατάξει ο Αντρέα Στραματσόνι τον Παναθηναϊκό εναντίον του Άγιαξ, μετά την τελευταία προπόνηση στο Amsterdam Arena.

Στο σύστημα 3-5-2 φαίνεται πως καταλήγει ο Αντρέα Στραματσόνι, αναφορικά με την τακτική που θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ. Ο Ιταλός προπονητής έχει κατά νου και το 3-6-1, αλλά προτιμά μία πιο επιθετική προσέγγιση για το παιχνίδι και θα χρησιμοποιήσει δεύτερο επιθετικό.

Το επιθετικό δίδυμο θα συνθέσουν οι Βίκτορ Ιμπάρμπο και Λαουτάρο Ρινάλντι, παρότι είναι σαφές ότι ο Στραματσόνι δεν έχει πειστεί για τις δυνατότητες του Αργεντινού. Ο Κολομβιανός έχασε κάποιες προπονήσεις, αλλά έδειξε μεγάλη επιθυμία να αγωνιστεί και θα έχει την ευκαιρία του.

Για τους υπόλοιπους της ενδεκάδας, ο Στιλ θα είναι στην εστία, οι Κουτρουμπής, Μολέντο και Σάμπα θα είναι οι τρεις στόπερ, ο Κουλιμπαλί (δεξιά) και ο Χουλτ (αριστερά) θα έχουν τον ρόλο των ακραίων μπακ-χαφ και στη μεσαία γραμμή, ο Λεντέσμα θα παίξει αμυντικός χαφ και οι Ζέκα και Λουντ θα τον πλαισιώσουν δεξιά και αριστερά στο "ανάποδο τρίγωνο".

Εφόσον ο Στραματσόνι επιλέξει να δώσει μεγαλύτερη επιθετικότητα στη μεσαία γραμμή, τότε θα αντικαταστήσει τον Λουντ με τον Βιγιαφάνιες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ