ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Φύσσα και Σόουζα η καλύτερη ενδεκάδα του Κόλκα

Με Φύσσα και Σόουζα η καλύτερη ενδεκάδα του Κόλκα
EUROKINISSI

Ο Γιόνας Κόλκα κλήθηκε να επιλέξει του αγαπημένους του συμπαίκτες και συμπεριέλαβε στην βασική ενδεκάδα τους Φύσσα, Σόουζα ενώ είχε στον πάγκο τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Ο Γιόνας Κόλκα όπως φαίνεται δεν θα ξεχάσει την παρουσία του στον Παναθηναϊκό και δη κάποιους συμπαίκτες που είχε στο τριφύλλι όπως οι Φύσσας, Σόουζα, Νικοπαλίδης.

Ο Φιλανδός σε συνέντευξη που παραχώρησε κλήθηκε να βγάλει την καλύτερη ομάδα από ποδοσφαιριστές με τους οποίους είχε υπάρξει συμπαίκτης. Ο Κόλκα είχε στη βασική ενδεκάδα τους Φύσσα και Σόουζα για τους οποίους μίλησε με τα καλύτερα λόγια ενώ στον πάγκο είχε τον Νικοπολίδη.

Ο Κόλκα έβαλε ως αριστερό μπακ τον Τάκη Φύσσα, για τον οποίο είπε: «Έπαιξα μαζί του και τα πήγαμε εξαιρετικά. Παίκτες όπως ο Γουίλφριντ Μπουμα και ο Γιαν Χάιντσε ήταν καλύτεροι αλλά ο Τάκης ήταν φοβερός χαρακτήρας. Έκανε συνέχεια, κάθε μέρα αστεία στα αποδυτήρια. Είμαστε ακόμη σε επαφή».

Ενώ για τον Πάουλο Σόουζα τόνισε: «Παίξαμε παρέα για έξι μήνες. Ο Πάουλο ήταν ένας ολοκληρωμένος μέσος. Τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά ήταν καλός. Δεν ήταν ένας τυπικός Νότιος Ευρωπαίος, δούλευε καθημερινά πάρα πολύ. Δυστυχώς στη συνέχεια της καριέρας του είχε να κάνει με αρκετούς τραυματισμούς».

Η ενδεκάδα του Κόλκα αποτελούνταν από τους: Νιέμι (Εθν. Φιλανδίας), Όιερ (Αϊντχόφεν), Σταμ (Βίλεμ Β’), Χίπια (Βίλεμ Β’ / Εθν. Φιλανδίας), Φύσσας (Παναθηναϊκός), Φαν Μπόμελ (Αϊντχόφεν), Πάουλο Σόουζα (Παναθηναϊκός), Λιτμάνεν (Εθν. Φιλανδίας), Ρόμενταλ (Αϊντχόφεν), Φαν Νιστελρόι (Αϊντχόφεν), Ελία (Ντεν Χάαγκ)

Στον πάγκο:Νικοπολίδης (Παναθηναϊκός), Μπουμα (Αϊντχόφεν), Χόφλαντ (Αϊντχόφεν), Γκάλασεκ (Βίλεμ Β’), Βόγκελ (Αϊντχόφεν), Νίλις (Αϊντχόφεν), Κάτι (Φέγενορντ), Μολς (Ντεν Χάαγκ).

Με Φύσσα και Σόουζα η καλύτερη ενδεκάδα του Κόλκα
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ