ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Εσιέν και Μπεργκ ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Πανελευσινιακό

Με Εσιέν και Μπεργκ ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Πανελευσινιακό
INTIME SPORTS

Με ένα ένα μείγμα βασικών και νεαρών παιχτών θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Πανελευσινιακό ο Γιάννης Αναστασίου. Ξεκινούν Εσιέν και Μπεργκ. (VIDEOS)

Οι απουσίες και οι τραυματισμοί αναγκάζουν τον Γιάννη Αναστασίου να χρησιμοποιήσει ένα μείγμα βασικών, αναπληρωματικών και νέων παικτών στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Πανελευσινιακό. Συγκεκριμένα για πρώτη φορά ο Μάικλ Εσιέν θα παίξει στο ίδιο σχήμα με αρκετούς από τους βασικούς.

Ο μέσος από την Γκάνα στα προηγούμενα φιλικά είχε αγωνιστεί κυρίως με τους παίκτες που είχαν λιγότερο χρόνο συμμετοχής.

Για την ακρίβεια ο Γιάννης Αναστασίου θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό στο φιλικό με τον Πανελευσινιακό με τους Γιαννακόπουλο κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα θα είναι ο Μαρινάκης, αριστερά ο Χουχούμης, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα απαρτίζουν οι Τριανταφυλλόπουλος και Τελάντερ.

Ο Εσιέν θα αγωνιστεί σε ρόλο αμυντικού μέσου έχοντας λίγο πιο μπροστά του τους Ζέκα και Ατζαγκούν. Μπροστά θα έχουμε πιθανότατα μία τριπλέτα με του Καρέλη και Καλτσά στις πτέρυγες και τον Μάρκους Μπεργκ στην κορυφή.

Στον πάγκο θα είναι οι Βασίλας, Αγγελόπουλος, Κουτρουμπής, Νάνο, Μπούρμπος, Λάμπρου, Πράνιτς. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην Ελευσίνα πήγαν όλοι οι πράσινοι, ακόμα και εκείνοι που έχουν πρόβλημα τραυματισμού και δεν θα αγωνιστούν.

Δείτε την άφιξη της πράσινης αποστολής στο γήπεδο:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ