ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με επιτυχία η αξιολόγηση του Παναθηναϊκού στην Κρήτη

Με επιτυχία η αξιολόγηση του Παναθηναϊκού στην Κρήτη
INTIME SPORTS

Περισσότερα από 250 παιδιά βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Κρήτη στην αξιολόγηση ταλέντων που έκαναν οι Φύσσας, Ελευθεριάδης για τη στελέχωση της ακαδημίας του Παναθηναϊκού.

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε για τους ιθύνοντες της πράσινης ακαδημίας και η αξιολόγηση ταλέντων που έγινε το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Ιουνίου στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Περισσότερα από 250 παιδιά πέρασαν από το μικροσκόπειο του Τάκη Φύσσα και του Θόδωρου Ελευθεριάδη οι οποίοι μαζί με τους προπονητές αξιολόγησαν τα παιδιά που βρέθηκαν στο διήμερο καμπ και κάποιοι εξ αυτών θα ενσωματωθούν τη νέα σεζόν στα τμήματα υποδομών του τριφυλλιού.

Φυσικά αυτή δεν ήταν η πρώτη δοκιμή καθώς οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν δει το τελευταίο διάστημα εκατοντάδες παιδιά σε Αθήνα, Κρήτη αλλά και στο Λιτόχωρο.

Ενώ το προσεχές Σαββατοκύριακο οι Φύσσας, Ελευθεριάδης θα ταξιδέψουν και στην Κύπρο όπου θα τσεκάρουν νεαρούς ποδοσφαιριστές από τις σχολές ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού. Άλλωστε ήδη στην ακαδημία του τριφυλλιού και συγκεκριμένα στην Κ17 αγωνίζονται δυο ταλέντα από την Κύπρο.

Παράλληλα μέχρι τις 15 Ιουνίου όταν και θα πέσει η αυλαία για τη φετινή σεζόν στα τμήματα υποδομής θα γίνουν κάποια δοκιμαστικά και στην Αθήνα και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

ΦΙΛΙΚΟ ΔΟΚΙΜΩΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

Μάλιστα για την Πέμπτη είναι προγραματισμένο και ένα πολύ δυνατό φιλικό, στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, για να δοκιμαστούν τα παιδιά που ήδη έχουν ξεχωρίσει οι ιθύνοντες των πράσινων.

Συγκεκριμένα η Κ17 του Παναθηναϊκού που επέστρεψε την Τρίτη το μεσημέρι από την Ουγγαρία θα τεθεί αντιμέτωπη με μια ομάδα επίλεκτων παιδιών προκειμένου να τους τσεκάρουν οι Φύσσας-Ελευθεριάδης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ