ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με επιθετική λειψανδρία εναντίον της Κέρκυρας

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με μόλις έναν επιθετικό στη διάθεση του Ουζουνίδη, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κέρκυρα στη Λεωφόρο (17:15) με μόνο στόχο τη νίκη.

Την ευκαιρία να απομακρυνθεί οριστικά από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας, έχει σήμερα (20/1) ο Παναθηναϊκός ο οποίος υποδέχεται την Κέρκυρα στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Η διαφορά του από την αντίπαλο του στη βαθμολογία είναι 8 βαθμοί, που θα αυξηθούν στους 11 σε περίπτωση νίκης και δύσκολα θα καλυφθούν σε 12 αγωνιστικές.

Σίγουρα, δεν είναι καθόλου τιμητικό για τον Παναθηναϊκό ότι εμπλέκεται σε σενάρια υποβιβασμού, αλλά η εξέλιξη της φετινής σεζόν επιτρέπει πολλούς συνειρμούς. Η Κέρκυρα έχει χαμηλή δυναμικότητα και δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αλλά από το "τριφύλλι" απουσιάζει η σταθερότητα…

Ασφαλώς, το μεγαλύτερο πρόβλημα του Μαρίνου Ουζουνίδη εστιάζεται στην επίθεση. Ο Μολίνς έχει τραυματιστεί, ο Πίσπας προσβλήθηκε από ίωση και έχει απομείνει ο περιφερειακός Άλτμαν και ο υπηρεσιακός Δώνης. Αυτοί οι δύο θα συνθέσουν και το επιθετικό δίδυμο, όπως στα τελευταία παιχνίδια.

Ο Βλαχοδήμος αναμένεται να διατηρηθεί στην εστία, οι Κολοβέτσιος και Οικονόμου θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Κουλιμπαλί θα καλύψει το δεξιό άκρο και ο Ινσούα το αριστερό. Στη μεσαία γραμμή, οι Κουρμπέλης και Χίλιεμαρκ θα αποτελούσουν τους δύο αμυντικούς χαφ, ο Βιγιαφάνιες θα παίξει ως δεξιός χαφ και ο Λουντ ως αριστερός.

Σε μία παραλλαγή, ο Κουρμπέλης θα οπισθοχωρήσει στη θέση ενός εκ των Κολοβέτσιου και Οικονόμου και ο Τζανδάρης θα χρησιμοποιηθεί ως «εξάρι». Αυτό θα συμβεί προκειμένου ο Κουρμπέλης να βοηθά στην προώθηση της μπάλας, που είναι σημαντική σε τέτοια παιχνίδια.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ