ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με επιστροφές, απουσίες και αλλαγές στην ενδεκάδα ο Παναθηναϊκός

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανιώνιο (03/12, 15:00) και θέλει να κλείσει με νίκη τα εντός έδρας παιχνίδια του πρώτου γύρου. Αναμένεται σημαντική προσέλευση στις εξέδρες.

Στο ενδιάμεσο των οικονομικών προβλημάτων του, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανιώνιο στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Μετά από τρία συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θέλει να επανέρθει στις νίκες και να εκμεταλλευτεί το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Ειδικότερα όταν στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και την Ξάνθη στα Πηγάδια και με δεδομένη την αδυναμία του μακριά από την Αθήνα...

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει να διαχειριστεί πολλές απουσίες. Δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Κουλιμπαλί, Μουνιέ και Λουτσιάνο και ο Τσάβες, που δεν έχει επιστρέψει στην Αθήνα. Τουλάχιστον, στη διάθεση του προπονητή τέθηκαν οι Μολέντο και Γιόχανσον, που αποθεραπεύτηκαν.

Η ενδεκάδα μοιάζει με γρίφο, αφού ο Ουζουνίδης έχει να συνυπολογίσει αρκετές παραμέτρους. Ο Διούδης θα υπερασπιστεί την εστία, οι Μολέντο και Αυλωνίτης θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Κολοβέτσιος θα καλύψει το δεξιό άκρο και ο Χουλτ το αριστερό, οι Σιλά και Λουντ θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, ο Καμπέσας θα παίξει δεξιός εξτρέμ, ο Χατζηγιοβάνης αριστερός, ο Άλτμαν θα είναι ο περιφερειακός κυνηγός και ο Μολίνς ο επιθετικός περιοχής.

Η μεσημεριανή ώρα έναρξης (15:00) συμβάλλει στην προσέλευση αρκετών φιλάθλων στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, αν και η προπώληση δεν υπήρξε μεγάλη. Ωστόσο, εκτιμάται ότι οι οπαδοί του Τριφυλλιού θα γεμίσουν τις εξέδρες και θα συμπαρασταθούν στους παίκτες του Ουζουνίδη. Επιπλέον, η διοίκηση περιμένει τις εισπράξεις από τις πωλήσεις, για να διαχειριστεί τα έσοδα και να καλύψει σημαντικές υποχρεώσεις...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ