ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με εντολή Ουζουνίδη εκτέλεσε το δεύτερο πέναλτι ο Μπεργκ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΒΕΡΟΙΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΒΕΡΟΙΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με εντολή από τον πάγκο, του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο Μάρκους Μπεργκ εκτέλεσε το δεύτερο πέναλτι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Βέροια την ώρα που ο Βιγιαφάνιες ήταν έτοιμος να το χτυπήσει.

Στο 37' της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Βέροια οι πράσινοι κέρδισαν πέναλτι σε σουτ του Μπεργκ με την μπάλα να κοντράρει στον Αντονιάν. Ο Σουηδός που ήδη είχε πετύχει ένα γκολ, με πέναλτι, πήρε και πάλι την μπάλα στα χέρια του για να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών.

Με το σκορ στο 2-0 ήδη, ο Λούκα Βιγιαφάνιες, πήγε και ζήτησε από τον Μπεργκ να εκτελέσει ο ίδιος το πέναλτι προκειμένου να χριστεί και ο ίδιος σκόρερ. Ο Σουηδός άσος του άφησε την μπάλα και απομακρύνθηκε από την άσπρη βούλα.

Δευτερόλεπτα αργότερα όμως ο Μπεργκ κατευθύνθηκε και πάλι προς το σημείο του πέναλτι και είπε στον Βιγιαφάνιες να κοιτάξει προς τον πάγκο. Αυτό γιατί ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε δώσει την εντολή και το δεύτερο πέναλτι που κέρδισαν οι πράσινοι να το εκτελέσει ο Σουηδός στράικερ.

Ο Αργεντινός είδε τον προπονητή του και εισάκουσε την εντολή του αποχωρώντας από την μπάλα χωρίς να κοιτάζει την εύστοχη εκτέλεση του πέναλτι και δείχνοντας λιγάκι εκνευρισμένος. Με το που η μπάλα πήγε στα δίχτυα του Λόπες ο Ζέκα έπιασε τον Βιγιαφάνιες και οι δυο τους πήγαν προς τον Μπεργκ για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί με την τσαντίλα του έμπειρου μέσου να μην κρατάει πάνω από δέκα δευτερόλεπτα.

Φυσικά ιδιαίτερη σημασία έχει πως ο Ουζουνίδης ο οποίος είναι ο άνθρωπος ο οποίος έχει τον πρώτο λόγο για το τι συμβαίνει στην ομάδα και παρά το γεγονός ότι το σκορ ήταν στο 2-0 ήθελε να αναλάβει την εκτέλεση του πέναλτι ο Μπεργκ καθώς αυτός είναι πλέον ο παίκτης που εκτελεί τα πέναλτι. Κάθε ομάδα έχει κανόνες και ο Ουζουνίδης έδειξε ότι όλοι στο τριφύλλι πρέπει να ακολουθούν τους κανόνες του.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΒΕΡΟΙΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΒΕΡΟΙΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ