ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μόνο με Έλληνες η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης παρατάσσει τον Παναθηναϊκό στο ματς με τον Παναιτωλικό με ένδεκα Έλληνες και έχοντας στην ενδεκάδα τους Θεοχάρη, Αποστολάκη, Παντελάκη που κάνουν το ντεμπούτο τους.

Με ένδεκα Έλληνες στο αρχικό σχήμα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Παναιτωλικό καθώς ο Δώνης όπως αναμενόταν αποφάσισε να αφήσει στον πάγκο τον Μακέντα.

Επίσης ο 49χρονος τεχνικός δίνει φανέλα βασικού για πρώτη φορά στους Θεοχάρη, Αποστολάκη, Παντελάκη που δεν είχαν παίξει έως τώρα με το τριφύλλι στο στήθος.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Κότσαρη, Αποστολάκη, Πούγγουρα, Θεοχάρη, Παντελάκη, Οικονόμου, Στάικο, Τζανδάρη, Χατζηθεοδωρίδη, Καμπετσή και Βέργο.

Στον πάγκο είναι οι: Ξενόπουλος, Δώνης, Σέχου, Κουντουριώτης, Εμμανουηλίδης, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.

Οι πράσινοι αναμένεται να παίξουν με το 3-4-2-1 με τον Κότσαρη κάτω από τα γκολπόστ. Η τριάδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Πούγγουρα, Θεοχάρη, Παντελάκη και ως μπακ χαφ θα παίξουν στα δεξιά ο Αποστολάκης και αριστερά ο Οικονόμου με τους δυο αμυντικούς χαφ να είναι οι Στάικος, Τζανδάρης. Μπροστά τους θα παίξουν οι Χατζηθεοδωρίδης, Καμπετσής και στην κορυφή ο Βέργος.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ