ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με εφτά πιτσιρικάδες στην αποστολή

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τον Χίλιεμαρκ, αλλά με εφτά ποδοσφαιριστές από την ακαδημία στη διάθεση του Ουζουνίδη, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Η αποψίλωση του ρόστερ του Παναθηναϊκού συνεχίζεται και ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει όλο και λιγότερες επιλογές σε κάθε παιχνίδι... Ήδη, μία εβδομάδα μετά το 4-0 επί της Κέρκυρας, δύο ποιοτικοί ποδοσφαιριστές δεν θα είναι παρόντες στο σαββατιάτικο (27/1) ματς με τον Απόλλωνα.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες πωλήθηκε στην Αλάνιασπορ, ενώ ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αφού η Τζένοα έχει ζητήσει τη διακοπή του δανεισμού του και ο Σουηδός θα αναχωρήσει σύντομα για τη Γένοβα.

Ο Ουζουνίδης συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του Παναθηναϊκού, ανάμεσα τους αρκετούς από την ακαδημία. Την 20άδα απαρτίζουν οι Διούδης, Βλαχοδήμος, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Λουντ, Στάικος, Τζανδάρης, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας, Αλτμαν και Εμμανουηλίδης.

Συγκεκριμένα, από τα τμήματα υποδομής προέρχονται οι Χατζηγιοβάνης, Πίσπας, Εμμανουηλίδης, Κουντουριώτης, Μπουζούκης, Στάικος και Ευαγγέλου.

Στο μεταξύ, στην προπόνηση της Παρασκευής (26/1) οι ποδοσφαιριστές άρχισαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2" και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις με πάσες. Οι Λουτσιάνο, Μολίνς και Μουνιέ προπονήθηκαν ατομικά.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ