ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με δυο ουσιαστικά προπονήσεις στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός

Με δυο ουσιαστικά προπονήσεις στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μόλις δυο προπονήσεις, Παρασκευή και Σάββατο, θα κάνουν ουσιαστικά μαζί όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού πριν το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει συνηθίζουν να λένε οι προπονητές. Όπως φαίνεται όμως στην περίπτωση του Παναθηναϊκού και του Μαρίνου Ουζουνίδη και το... πρόγραμμα που κερδίζει, πόσο μάλλον σε ένα "αιώνιο" ντέρμπι, δεν αλλάζει.

Για αυτό και ο 48χρονος τεχνικός έχει δώσει και πάλι ρεπό στους ποδοσφαιριστές του την Πέμπτη, όπως είχε κάνει και πριν το ματς με τον Ολυμπιακό, δίνοντας τους έτσι την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν.

Αυτό όμως σημαίνει πως πρακτικά όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα κάνουν μόλις δυο προπονήσεις μαζί ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ, αυτή της Παρασκευής και αυτή του Σαββάτου καθώς οι διεθνείς Μπεργκ, Χουλτ, Λουντ, Εμποκού, Ο. Βλαχοδήμος αλλά και οι μικροί Ευαγγέλου, Χατζηγιοβάνης, Μίγγος, Μπουζούκης θα βρίσκονται στην Ελλάδα την Τετάρτη και κάποιοι εξ αυτών δεν θα πάρουν μέρος στην προπόνηση παρά το γεγονός ότι είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα.

Φυσικά δεν αποκλείεται οι διεθνείς για να καλύψουν το χαμένο έδαφος να βρεθούν στο "Γ. Καλαφάτης" την Πέμπτη αλλά και πάλι θα προπονηθούν μόνοι τους.

Οπότε ο Μαρίνος Ουζουνίδης ουσιαστικά θα έχει δυο μέρες για να δουλέψει στα πλάνα του για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο οποίο οι πράσινοι θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα μετά και την επικράτηση τους στο ματς με τον Ολυμπιακό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ