ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Ατζαγκούν και Κλωναρίδη ο Παναθηναϊκός

Με Ατζαγκούν και Κλωναρίδη ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου για ακόμη μια εβδομάδα δεν φανέρωσε τα πλάνα του αναφορικά με την ενδεκάδα κόντρα στον Άρη αλλά σίγουρα το Τριφύλλι θα έχει αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι.

Σε αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα του ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό θα παρατάξει το Τριφύλλι κόντρα στον Άρη ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο τεχνικός των πράσινων για μια ακόμη εβδομάδα δεν άνοιξε τα πλάνα του και δεν έδειξε την ενδεκάδα που προτίθεται να παρατάξει στην διάρκεια της τελευταίας προπόνησης στο Κορωπί.

Στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού θα υπάρξουν τουλάχιστον δυο αλλαγές, δεν αποκλείεται και περισσότερες.

Η μια είναι δεδομένη και έχει να κάνει με την αντικατάσταση του Πράνιτς καθώς ο Κροάτης δεν ταξίδεψε καν στην Θεσσαλονίκη όντας τραυματίας.

Η άλλη αναμένεται να είναι ένας εκ των δυο φορ με τον Φιγκερόα πιθανότατα να μένει αρχικά στον πάγκο και να χρησιμοποιείται στην διάρκεια του αγώνα.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Αμπεΐντ ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε κάποια αλλαγή και στην αμυντική διάταξη του Τριφυλλιού.

Ο Αναστασίου αναμένεται να ανακοινώσει την ενδεκάδα στους παίκτες του λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης αλλά το πιο πιθανό είναι το σχήμα των πράσινων να αποτελείται από τους Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνη, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Λαγό, Ατζαγκούν, Κλωναρίδη, Ζέκα και Μπεργκ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ