ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με αργό ρυθμό η επάνοδος του Τελάντερ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΟ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Το ιατρικό επιτελείο έχει επιλέξει τη συντηρητική αποκατάσταση του Ράσμους Τελάντερ, λόγω των ιδιαιτεροτήτων που υπάρχουν. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Αργά θα εξελιχθεί η αποθεραπεία του Ράσμους Τελάντερ, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει εκπονηθεί από το ιατρικό επιτελείο και έχει τη σύμφωνη γνώμη του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο Δανός στόπερ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, οι οποίοι δεν σχετίζονται με τη χρόνια κοιλοποδία στο πέλμα, που τον ταλαιπωρεί. Ωστόσο, δεν παύει να υπάρχει μία ευπάθεια, που πρέπει να τύχει προσοχής προκειμένου να μην παρουσιαστεί επιπλοκή.

Για την αποκατάσταση του τραυματισμού του Τελάντερ έχει προτιμηθεί μία συντηρητική αγωγή, με ένα παράλληλο ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, που εκτιμάται πως διαρκέσει τρεις εβδομάδες.

Πρακτικά, ο 25χρονος αμυντικός θα απουσιάσει από τέσσερις αναμετρήσεις:

22 αγωνιστική, 25/2: Ξάνθη – Παναθηναϊκός

Δεύτερος προημιτελικός, 1/3: Αστέρας - Παναθηναϊκός

23 αγωνιστική, 4/3: Παναθηναϊκός – Βέροια

24 αγωνιστική, 11/3: Ηρακλής – Παναθηναϊκός

Μετά το ματς του Καυτανζογλείου αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις ο Τελάντερ και να τεθεί στη διάθεση του Ουζουνίδη. Ένας άλλος οργανισμός θα επανεντασσόταν πιο γρήγορα, όμως το ιστορικό του Δανού επιτάσσει μία διαφορετική μεταχείριση, εξ’ ου και η επιλογή του ιατρικού επιτελείου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ