ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Αποστολάκη, Εμμανουηλίδη αλλά χωρίς Κουλιμπαλί ο Παναθηναϊκός

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν ο Μαρίνος Ουζουνίδης πήρε σε αποστολή του Παναθηναϊκού, τον Κωνσταντίνο Αποστολάκη, γιο του Στράτου ενώ εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Ινσούα και ο τραυματίας Κουλιμπαλί.

Η παρουσία του Κωνσταντίνου Αποστολάκη, γιος του Στράτου, για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν σε αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελεί την είδηση που ξεχωρίζει από την ανακοίνωση της 20άδας των παικτών που έχει ο Ουζουνίδης στην διάθεση του για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ατρόμητο.

Ο νεαρός μέσος που εδώ και ένα μήνα μετέχει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας είναι γεννημένος στις 28 Μαΐου 1999 και πήρε και αυτός την ευκαιρία του από τον Έλληνα τεχνικό να πάρει άρωμα πρώτης ομάδας, όντας για πρώτη φορά στην αποστολή ενώ κανείς δεν αποκλείει να βρεθεί και στην 18άδα.

Επίσης ο Ουζουνίδης συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον 17χρονο Δημήτρη Εμμανουηλίδη ο οποίος έχει βρεθεί και άλλες φορές στη διάρκεια της σεζόν σε αποστολές ενώ έχει πραγματοποιήσει και το ντεμπούτο του στο ματς του πρώτου γύρου με τον Πανιώνιο.

Ακόμη στην διάθεση του προπονητή του Παναθηναϊκού τέθηκε και ο Χατζηγιοβάνης καθώς αποδείχθηκε ότι το πρόβλημα στην γάμπα δεν ήταν αρκετό για να του αποτρέψει την συμμετοχή του στο ματς με τον Ατρόμητο. Φυσικά στην αποστολή μετέχουν και οι Μολίνς, Μυστακίδης, Λουτσιάνο.

ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ Ο ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ

Αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Ινσούα, είχε αποβληθεί στο ματς με την ΑΕΚ, αλλά και ο Κουλιμπαλί που ήταν το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Ουζουνίδη με τον αμυντικό από το Μάλι να έχει κάποιες ενοχλήσεις από την Παρασκευή και να ακολουθεί θεραπεία.

Φυσικά εκτός είναι και ο Άλτμαν που παραμένει στο Ισραήλ αλλά και ο Μπουζούκης που έχει χτυπήσει στο γόνατο όπως επίσης και οι Πίσπας, Κουντουριώτης, Μαυρομάτης και Θεοχάρης.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Διούδη, Βλαχοδήμο, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβέτσιο, Αυλωνίτη, Κουρμπέλη, Γιόχανσον, Λουντ, Στάικο, Κάτσε, Τζανδάρη, Δώνη, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνη, Μολίνς, Εμμανουηλίδη, Μυστακίδη, Λουτσιάνο, Αποστολάκη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ