ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με 4-2-3-1 και Μακέντα βασικό ο Παναθηναϊκός

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης άλλαξε και πάλι το σύστημα ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και παρατάσσει τον Παναθηναϊκό με 4-2-3-1 και βασικό τον Μακέντα.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Γιώργος Δώνης άλλαξε και πάλι την διάταξη των πράσινων ενώ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ως βασικό τον Μακέντα και να δώσει ρόλο εξτρέμ και πάλι στον Χατζηθεοδωρίδη.

Συγκεκριμένα ο 49χρονος τεχνικός παρατάσσει το τριφύλλι με 4-2-3-1 και η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Διούδη, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιο, Μαυρομάτη, Ινσούα, Κουρμπέλη, Δώνη, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Χατζηθεοδωρίδη και Μακέντα.

Η διάταξη του Παναθηναϊκού στον αγωνιστικό χώρο θα έχει ως εξής: Ο Διούδης θα είναι κάτω από τα γκολπόστ με τον Κουλιμπαλί να επανέρχεται στο δεξί άκρο και τον Ινσούα στο αριστερό. Οι δυο στόπερ θα είναι οι Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, οι δυο αμυντικοί χαφ θα είναι οι Κουρμπέλης, Δώνης και στην τριάδα μπροστά τους θα παίξουν στα δεξιά ο Χατζηγιοβάνης, αριστερά ο Χατζηθεοδωρίδης και στο κέντρο ο Μπουζούκης ενώ προωθημένος θα είναι ο Μακέντα.

Στον πάγκο είναι οι: Κότσαρης, Στάικος, Οικονόμου Τζανδάρης, Πούγγουρας, Καμπετσής, Βέργος και εκτός αποστολής έμειναν οι Παντελάκης, Εμμανουηλίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ