ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με 30 παίκτες στην Ολλανδία ο Παναθηναϊκός

ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2018-2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2018-2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε τους 30 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν με τον Παναθηναϊκό στην Ολλανδία. Μέσα οι υπό δοκιμή και οι τραυματίες.

Από 30 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Παναθηναϊκού που θα ταξιδέψει στο Τίλμπρουκ της Ολλανδίας, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε τα ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα του.

Στην Ολλανδία θα μεταβούν οι υπό δοκιμή Ρεγκάκος και Χαντζάρας, εκεί θα ενσωματωθεί ο Σιφναίος, οι τραυματίες Άλτμαν και Κουρμπέλης και αρκετοί παίκτες από την ομάδα Νέων.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μίγγος, Βαλμάς, Αγγελόπουλος που επέστρεψαν από δανεισμό, ο Βλαχόπουλος, ο Ζερβόπουλος που είναι ο μοναδικός από την Κ20 που κόπηκε και ο Τριανταφυλλόπουλος που προέρχεται από τραυματισμό ανάλογο με αυτόν του Άλτμαν.

Αναλυτικά οι 30: Διούδης, Κότσαρης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Στάικος, Κάτσε, Τζανδάρης, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας, Άλτμαν, Χαντζάρης, Εμμανουηλίδης, Ρεγκάκος, Δημήτρουλας, Θεοχάρης, Αποστολάκης, Οικονομόπουλος, Σέχου, Σιφναίος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ