ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με 20 παίκτες στην αποστολή ο Παναθηναϊκός

Με 20 παίκτες στην αποστολή ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νάνο δεν συμμετείχε στην προπόνηση του Σαββάτου (27/2) και αποκλείστηκε από την αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, δεν συμπεριλήφθηκε ο Λέτο, επιστροφή για τον Ζέκα, πρώτη για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Δεν συμπεριλαμβάνεται στα βασικά πλάνα του Αντρέα Στραματσόνι, αλλά η απουσία του Νάνο από την προπόνηση του Σαββάτου (27/2) τον έθεσε εκτός σχεδιασμού. Ο Ισπανός αριστερός μπακ δεν μετέβη στο "Γεώργιος Καλαφάτης" έχοντας εξασφαλίσει άδεια λόγω της εγκυμοσύνης της συζύγου του και κατά συνέπεια, δεν συμπεριλήφθηκε στην 20μελή αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ.

Επίσης, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Σεμπαστιάν Λέτο κρίθηκε ανέτοιμος για να βοηθήσει στο αθηναϊκό ντέρμπι και δεν συγκαταλέγεται στις επιλογές του Ιταλού προπονητή, ενώ για τακτικούς λόγους αποκλείστηκαν οι Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Χουχούμης, ο Βέμερ που δεν υπολογίζεται και για ιατρικούς λόγους οι Κοτσόλης, Γιαννακόπουλος, Μπουμάλ, Πέτριτς και Σάντσεθ.

Στον αντίποδα, ο Ζέκα εξέτισε την ποινή του και επέστρεψε στην αποστολή, ενώ για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, όπως και ο Κότσαρης λόγω των προβλημάτων.

Την 20μελή αποστολή απαρτίζουν οι Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κότσαρης, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λαγός, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Πράνιτς, Λουντ, Καλτσάς, Τελάντερ, Εσιέν, Βλαχοδήμος Π., Μέστο, Μαμούτε, Εβαντζελίστα, Αμπέντ, Μολέδο και Βιγιαφάνιες.

Το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών είχε ζέσταμα, «κορόιδο» και παιχνίδι σε μικρό χώρο, ενώ οι Γιαννακόπουλος, Κοτσόλης, Μπουμάλ, Πέτριτς και Σάντσεθ έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

​​ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΣΤΟΝ SPORT24 RADIO 103,3
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ