ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μασούντ, επιθετικός και χαφ στο προσκήνιο

Μασούντ, επιθετικός και χαφ στο προσκήνιο

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος καλείται να βρει επιθετικό, επιτελικό χαφ και κεντρικό χαφ στην τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Με ένα τηλέφωνο ανά χείρας θα περάσει την ημέρα ο Νίκος Λυμπερόπουλος, την τελευταία (31/1) του Ιανουαρίου και της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει να κλείσει τρεις μεταγραφές, με μικρό μπάτζετ και με λίγες διαθέσιμες επιλογές στην αγορά.

Με βάση τη συνεννόηση του Λυμπερόπουλου με τον Ουζουνίδη, αναζητούνται ένας επιθετικός, ένας επιτελικός χαφ και έναςboxtoboxμέσος, με την σειρά που αναφέρονται. Ωστόσο, δεν είναι απλό μέσα σε λίγες ώρες να ξεπεραστούν όλες οι δυσκολίες και να επιτευχθεί το 3Χ3.

Το σίγουρο είναι πως ο Λυμπερόπουλος θα εξαντλήσει τα περιθώρια που έχει για να πετύχει την ενίσχυση του ρόστερ, έστω και υπό τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί.

Στρέφεται στον Μασούντ

Η πιο προσιτή επιλογή για τον Λυμπερόπουλο είναι ο Σοτζέι Μασούντ. Ο Ιρανός χαφ έχει συνεργαστεί με τον Ουζουνίδη, δεν θα χρειαστεί περίοδο προσαρμογής και ξέρει τις ιδιαιτερότητες του ελληνικού πρωταθλήματος. Επίσης, η ρήτρα εξαγοράς του συμβολαίου του 32χρονου χαφ με τον Πανιώνιο, δεν ξεπερνά τις 180.000 ευρώ.

Απομένουν δύο σημαντικά εμπόδια. Το πρώτο είναι ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη θέση μη κοινοτικού στο ρόστερ, εάν δεν εξασφαλιστεί η αποδέσμευση ενός εκ των Ιμπάρμπο(συμφώνησε και απομένει η Κάλιαρι)ή Γουακάσο (θα ξεκαθαριστεί σήμερα). Το δεύτερο, οι υψηλές απαιτήσεις που έχει προβάλλει ο Ιρανός. Εάν ξεπεραστούν, θα φανεί στις επόμενες ώρες…

Κρατά κρυφά τα ονόματα

Αναφορικά με τον επιθετικό και τον κεντρικό χαφ, δεν έχουν γνωστοποιηθεί οι παίκτες που έχει ξεχωρίσει ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Για παράδειγμα, μπορεί ο 22χρονος Ισραηλινός επιθετικός, Όμρι Άλτμαν, να βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά είναι πολύ δύσκολο να πείσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι δεν δεσμεύεται με τη Χάποελ Τελ Αβίβ. Οπότε, αναμένεται στη διάρκεια τα ημέρας, να φανεί τι θα συμβεί…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι Ισραηλινοί στέλνουν τον Άλτμαν στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό
Μπέρδεμα με τον Άλτμαν στο Ισραήλ
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ