ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαρκαριάν: "Ο Μουρίνιο μου είπε ότι ο νικητής του Παναθηναϊκός - Πόρτο θα έπαιρνε το τρόπαιο"

Μαρκαριάν: "Ο Μουρίνιο μου είπε ότι ο νικητής του Παναθηναϊκός - Πόρτο θα έπαιρνε το τρόπαιο"
INTIME SPORTS

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Σέρχιο Μαρκαριάν, θυμήθηκε σε ΜΜΕ της Ουρουγουάης το ματς του Παναθηναϊκού με την Πόρτο, για τα προημιτελικά του τότε UEFA. (VIDEOS)

Η πορεία του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο UEFA της περιόδου 2002-2003 ανεκόπη από την Πόρτο του Ζοζέ Μουρίνιο στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Το "τριφύλλι" νίκησε στο "Ντας Άντας" με 1-0 χάρη στο γκολ του Ολισαντέμπε στο πρώτο ματς, αλλά γνώρισε την ήττα με 0-2 στη "Λεωφόρο" (0-1 στην κανονική διάρκεια) χάρη σε ισάριθμα γκολ του Ντερλέι και μοιραία έχασε την πρόκριση.

Ο τότε προπονητής του Παναθηναϊκού και πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Σέρχιο Μαρκαριάν, φιλοξενήθηκε από την εκπομπή ραδιοφώνου της Ουρουγουάης, La Oral Deportiva, αποκαλύπτοντας τι του εκμυστηρεύτηκε ο τότε τεχνικός της Πόρτο και νυν της Τσέλσι, Ζοζέ Μουρίνιο.

"Η Πόρτο του Ζοζέ Μουρίνιο ήταν μεγάλη ομάδα. Ο Μουρίνιο μου είπε ότι αυτός που θα κέρδιζε αυτό το ματς (στη Λεωφόρο) θα έπαιρνε και το Κύπελλο", είπε χαρακτηριστικά.

Όπως κι έγινε. Μετά τον Παναθηναϊκό, η Πόρτο πέρασε στα ημιτελικά το εμπόδιο της Λάτσιο και νίκησε με 3-2 στην παράταση, στη Σεβίλλη τη Σέλτικ κατακτώντας το τρόπαιο.

Δείτε videos με τα δύο ματς:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ