ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαρινάκης: "Χρειαζόμαστε τις νίκες και το καλό ποδόσφαιρο"

Μαρινάκης: "Χρειαζόμαστε τις νίκες και το καλό ποδόσφαιρο"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Μαρινάκης κατέδειξε την ανάγκη να αρχίσει ο Παναθηναϊκός ένα σερί από νίκες, αρχής γενομένης από το ματς με τον Λεβαδειακό, ώστε να αντιστρέψει την αρνητική ψυχολογία που υπάρχει.

Η συνταγή της αντιστροφής του αρνητικού κλίματος στον Παναθηναϊκό δεν είναι μυστική... Τα συστατικά είναι οι νίκες και οι καλές εμφανίσεις, κάτι που επισήμανε ο Νίκος Μαρινάκης. Ο δεξιός μπακ του Τριφυλλιού τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να επανεκκινήσει, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Μαρινάκη στην κάμερα της Nova:

Για τα αρνητικά αποτελέσματα και την κακή απόδοση του Παναθηναϊκού: "Είμαστε έτοιμοι για μια επανεκκίνηση και μέσα από τις προπονήσεις αποκτούμε ψυχολογία. Η ήττα από τον Πανιώνιο ήταν κακή, αλλά κοιτάμε να μη μείνουμε σε αυτό. Πάντα υπάρχει πίεση στον Παναθηναϊκό και συνηθίζεις να ζεις με αυτό, γιατί πάντα κάνεις πρωταθλητισμό. Σημασία έχει να μπορούμε να το ξεπερνάμε και να βγάζουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο γήπεδο. Χρειαζόμαστε νίκες και καλό ποδόσφαιρο".

Για το παιχνίδι με το Λεβαδειακό στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας: " Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και βγάλουμε όσα κάνουμε στις προπονήσεις πιστεύω πως δεν θα έχουμε πρόβλημα και θα νικήσουμε. Ο Λεβαδειακός είναι μια σοβαρή ομάδα, με καλούς παίκτες και θέλει προσοχή".

Για τη δική του παρουσία και τις ευκαιρίες που παίρνει: " Δουλειά μου είναι να βελτιώνομαι. Κοιτάζω κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα ξεχωριστά. Δεν ξέρω τι θα γίνει μέσα στη χρονιά, αλλά δίνω το 100% κάθε μέρα και βλέπουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ